Alegerea potrivită pentru cizmele de damă din piele

BUCURESTI - 8 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

“Eu ce port sezonul acesta?” este întrebarea cea mai frecventă pe care ne-o punem noi femeile, la fiecare început de sezon, iar în cel al iernii, pare să fie cel mai dificil de ales datorită vremii schimbătoare.

cizme lungi de dama din piele naturala

cizme lungi de dama din piele naturala

“Eu ce port sezonul acesta?” este întrebarea cea mai frecventă pe care ne-o punem noi femeile, la fiecare început de sezon, iar în cel al iernii, pare să fie cel mai dificil de ales datorită vremii schimbătoare.

Și cum shopping-ul online ne este cel mai la îndemână, varietatea site-urilor ne încântă cu noi colecții an de an iar cele mai frecvente căutări ar fi “cizme damă” , “cizme damă piele” ori “cizme damă de iarnă”. Așa-i că te recunoști printre cele care caută așa?

Ei bine, nu e nimic greșit în asta, ba chiar e un început bun. Mai departe, alegerea perechii potrivite. Cizmele de dama iarnaaceasta vin în diferite modele, înălțimi, culori și dimensiuni de toc.  Iar acestea nu sunt singurele criterii atunci când dorim să cumpărăm. Desigur, mă refer la buget, care deseori joacă cel mai hotărâtor rol.

Tendințele actuale ne indică să facem alegeri cât mai ieșite din comun, precum cizme de piele lungi cu toc și imprimeu de șarpe, cizme din piele întoarsă în culori puternice, sau pentru cele mai îndrăznețe dintre noi, cizme transparente.

Dar, de regulă, majoritatea femeilor achiziționează cizme de piele în culori reci pentru a fi mai ușor de asortat sau purtat în timp. Știm prea bine că o pereche de cizme de culoare neagră vor fi nemuritoare în dulapul nostru.

Un lucru esențial înainte de a cumpăra încălțăminte este să ne gândim în ce context o purtăm. Putem opta pentru o pereche de cizme de damă din piele clasice, de dimensiuni medii și de culoare neagră, fără toc, ce se potrivesc și la o ținută office, dar și la o ieșire în oraș cu prietenele.

De asemenea, cizmele de înălțimi mai mici sunt la fel de versatile, în culori precum maro, vișiniu sau gri ce te pot scoate din orice impas vestimentar. Și să nu uităm și de cizmele de piele cu toc gros, care au revenit la modă anul acesta în modele spectaculoase.

Însă, cel mai important este să purtăm ceea ce ne definește propriul stil și ceea ce ne avantajează, luând în considerare mai multe aspecte, atât cele fizice cât și cele ce țin de confort, care este vital în alegerea unei perechi de cizme. Și să nu uităm de aspectul vizual, care are un rol marcant în ținuta noastră.