Articole din garderobă perfecte pentru întâmpinarea primăverii

BUCURESTI - 6 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Februarie ne aduce mai aproape mult așteptata primăvară. Temperaturile au mai crescut în termometru, iar noi deja ne gândim cum să ne îmbrăcăm. Chiar dacă nu este cazul să renunțăm în totalitate la pulovere, palton sau ghete, este bine să ne orientăm spre piese la modă pe care să le avem în garderoba noastră . Iată căteva idei de articole spre care te poți orienta.

Accesorii cu stil

Accesoriile sunt obligatorii pentru orice ținută. Primăvara trebuie să alegem accesorii care să ne protejeze și accesorii cu stil. Soarele strălucește mai intens primăvara. De aceea este necesar să ne protejăm împotriva lui. O pereche de ochelari de soare va aduce un plus unei ținute. Putem alege un model de ochelari de soare ținând cont de tipul ramei acestora. Alegem acel model care să ne avantajeze. Primăvara este sezonul care ne permite să ne jucăm cu nuanțele. Îi putem alege în orice nuanță dorim. Cerceii sunt un alt accesoriu definitoriu. Pe piața produselor handmade găsim modele tematice de cercei. Pentru a elimina banalitatea unei ținute putem opta pentru o astfel de pereche de cercei. Și cerceii supradimensionați sunt potriviți pentru a accesoriza o ținută în această primăvară.

Cardiganul

Acest articol vestimentar este ideal pentru orice primăvară. Cu acest articol putem crea o mulțime de outfit-uri. Putem opta pentru un cardigan cu croială dreaptă pe care îl putem combina în ținute sport sau în ținute mai elegante. Această piesă vestimentară care ne ține de cald și ne acoperă spatele, cardiganul înlocuiește cu succes gecile banale.

Pantofii din piele

Bocancii și ghetele sunt încălțări greoaie și incomode. Oricine așteaptă primăvara pentru a purta pantofi dama asortați cu ținute de sezon. Pantofii sunt încălțări ușoare. Fie că vorbim despre pantofii cu toc sau cei cu talpă joasă, pantofii sunt piese definitorii ale primăverii. De preferat ar fi să investim în pantofi dama piele pentru că ne vom bucura de încălțări confortabile și durabile. Putem alege pantofi eleganți cu toc comod pentru zilele în care suntem pe fugă, dar vrem să arătăm impecabil. Balerinii pot fi o soluție pentru persoanele care nu preferă pantofii cu toc. Asortie.ro este unul din site-urile care oferă o gamă diversă de astfel de produse de calitate și, în plus, la plata cu cardul aveți cost transport 0 pentru comenzile ce depășesc valoarea de 250
lei.

Vestimentația sport

Primăvara ne îndeamnă să facem mai multă mișcare. Pe de altă parte simțim nevoia de a ne îmbrăca cât mai lejer. Hainele sport își pot face foarte ușor loc în dressing-ul nostru. O pereche de teniși și un trening lejer sunt articole vestimentare în care merită să investim. Le putem purta când facem sport sau la o plimbare în parc.

Care sunt articolele vestimentare pe care vrei să pui accent de primăvară?