Atvrom – lideri pe piata retailer-ilor de specialitate din Romania

BUCURESTI - 27 august 2014

Comunicat tip General in Auto, Monden / Lifestyle, Sport

Daca te-ai saturat de traficul sufocant al marilor orase, de vesnica problema a locurilor de parcare sau pur si simplu vrei sa evadezi din rutina autovehiculelor clasice pe patru roti, Atvrom.ro iti pune la dispozitie o gama diversa pentru toate gusturile si nevoile, de atv-uri , motociclete, scutere noi sau scutere second-hand.

Atvrom

Atvrom

In societatea noastra in schimbare si influentata de schimbul dinamic de resurse, atv-urile au devenit instrumente esentiale in cele mai multe domenii de activitate, cum ar fi: agricultura, vanatoare, constructii, salvamont, pompieri, politie si jandarmerie si mai ales in turism.

Suntem constienti ca in procesul de achizitionare a unei motociclete, scuter sau atv este primordiala instruirea in ceea ce priveste siguranta utilizatorului si este de datoria noastra sa va punem la dispozitie echipamentul atv specific acestui tip de vehicul. De la geci si cizme si pana la ochelari de protectie si platose noi va recomandam sa nu ezitati in achizitionarea acestor accesorii deoarece sunt vitale in desfasurarea unei astfel de activitati.

Vanzarile de atv reprezinta activitatea prin care ne-am construit numele de prestigiu pe piata de specialitate din Romania, insa compania nu se limiteaza doar la comercializarea acestor produse ci ofera o gama uriasa de servicii ce tin de suportul tehnic, consultanta, mentenanta sau reparatiile necesare intretinerii unui astfel de vehicul.

Brand-urile pe care le comercializam sunt cele mai importante pe aceasta piata astfel ne asiguram ca produsele se vor ridica la cele mai inalte standarde calitative si vom face tot posibilul sa transformam colaborarea clientului cu noi intr-o experienta placuta si avantajoasa de ambele parti. Cu modele ca: honda goldwing, suzuki b king, triumph bonneville, suzuki v-strom, spyder, kawasaki z800  suntem siguri ca la dumneavoastra vor ajunge cele mai performante si sigure marci.

La Atvrom, prin atv-urile special create pentru copii, chiar si cei mici pot simti senzatiile conducerii unui astfel de vehicul, atat timp cat nu circula pe drumurile publice. Modelele propuse de Atvrom pentru copii sunt sigure, balansate si ofera distractia si adrenalina de care are nevoie copilul tau pentru a se bucura de fiecare moment al verii.

Sfaturile specialistilor nostri despre cum se conduce un atv sau un scuter si ce masuri de precautie trebuie sa ne luam in trafic vin in ajutorul cumparatorilor care nu au mai folosit acest gen de locomotie si le confera in acelasi timp siguranta ca ne asumam responsabilitatea asupra calitatii si sigurantei produselor comercializate.

Pe langa produsele de inalta calitate si asistarea tehnica de specialitate, Atvrom va pune la dispozitie si cea mai diversa gama de piese de schimb pentru atv-uri. Pe AtvromPiese gasiti cea mai variata oferta de piese de schimb si accesorii pentru atv, quad, motociclete si scutere. Marcile pentru care importam si distribuim piese de schimb sunt Linhai, Peda, TGB, New Force, CF Moto, Suzuki, Kawasaki, Honda, Yamaha, Bombardier, Aprilia, Moto Guzzi, Ducati si altele. Toate piesele sunt originale si au garantia calitatii.

In anotimpul calduros va recomandam pentru o vacanta pe litoral de neuitat gama Atvrom de skijet-uri din care va puteti alege vehiculele cele mai distractive si cautate in sezonul estival.

Showroom Atvrom  BUCURESTI-SPLAIUL UNIRII NR.168

Tel./Fax: 031 408 20 20 Mobil: 0730 730 726 Director vanzari Mail: office@atvrom.ro Orar: L-V: 9 AM - 6 PM / S: 10 AM - 5 PM / D: Inchis