Avantajul consultantei inainte de instalarea aparatelor de aer conditionat

BUCURESTI - 1 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Tehnologie, Imobiliare

Detinerea unui sistem de aer conditionat se confunda in acest moment cu indeplinirea cerintelor minime de locuire confortabila atat in apartamentele din blocurile de locuinte, case rezidentiale sau birourile ori asezamintele in care se lucreaza, sau sunt oferite diferite servicii.

aer conditionat

aer conditionat

 Trendul general este de renuntare la vechile modele, asadar avem tehnologia noua! 

topaerconditionat.ro

In mod particular ne-am gandit sa descifram putin primii pasi pe care trebuie sa nu-i ratam atunci cand ne-am hotarat sa instalam un aparat de aer conditionat, pentru ca este clar ca acesta este deja cel mai solicitat dintre toate celelalte variante. Multi dintre noi nu suntem atat de „pasionati” in ceea ce privesc datele tehnice ale electrocasnicelor pe care le cumparam, de aceea de multe ori suntem manati la cumpararea acestora in a urmari ideea felului in care arata si daca sunt mari, sau mici ca dimensiune, ori daca se vor asorata cu incaperea in care le vom utiliza.

Pretul este si el un atribut important in luarea deciziei, insa cand vine vorba despre aparatura de folosinta indelungata suntem tentati sa cumparam lucrurile mai scumpe in ideea ca le vom putea utiliza mai multa vreme. Toate aceste sunt lucruri importante, insa daca un aparat de climatizare nu se dimensioneaza corect in concordanta cu spatiul in care va functiona, atunci pretul, culoarea, dimensiunea acestuia, deja sunt aspecte care nu mai conteaza pentru ca nu va functiona in parametrii optimi. De aici si indecizia unor cumparatori care amana nejustificat instalarea aparatelor de climatizare, doar pentru ca nu sunt siguri ca vor putea avea maximul de eficienta din partea acetora.

Prin urmare, nu este recomandat atunci cand cumparam un  aparat de aer conditionat  sa decidem unilateral in ceea ce priveste modelul acestuia, pentru ca avem de-a face cu un obiect electromecanic suficient de complex si inteligent in functionare incat sa conteze ce caracteristici detine in functie de spatiul unde va fi instalat. Prin urmare o consultanta de specialitate se constituie intr-un cert avantaj pentru noul posesor de sistem de climatizare si implicit un aport consistent in reducerea consumului de electricitate pe toate durata lui de utilizare.

Mergand pe ideea acestor consideratii am apelat la un renumit vanzator pentru aparatura de climatizare, care detine de cativa ani buni repuratia de a oferi cea mai buna consultanta in ceea ce privesc aceste aparate si am aflat ca: „Avem in acest moment un trend crescator al vanzarilor aparatelor de aer conditionat inverter pentru ca toti clientii nostri au inteles in urma consultarilor pe care le-au solicitat ca vor beneficia de avantaje consistente folosind acest tip aparate, trendul general fiind de renuntare la vechile modele, asadar avem tehnologia noua!”

Iata cum consultanta solicitata la timp si primita din partea unor profesionisti va poate aduce in situatia de a cumpara aparatura, in general si in special sisteme de climatizare personalizate si adaptate exact la cerintele pe care le aveti, totul in scopul de a reduce consistent consumurile de energie electrica in paralel cu cresterea duratei de utilizare a acestor aparate de climatizare.

Nu uitati ca daca vreti sa faceti o investitie serioasa pentru confortul casei, sau chiar al biroului in care lucrati, un aparat de aer conditionat bine dimenisionat, corect instalat de catre o firma profesionista, poate face concret saltul catre un ambient placut in orice conditii de temperatura exterioara.