Beneficiaza de Serviciul Buy - Back de la ATVRom

BUCURESTI - 12 martie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Sport, Retail

ATVRom va invita sa beneficiati de serviciul buy back pentru ATV-uri, motociclete si scutere pus la dispozitia clientilor nostri.

Beneficiaza de Serviciul Buy Back de la ATVRom

In urma unei evaluari gratuite si corecte din partea consultantilor ATVRom, valoarea vehiculului dumneavoastra vechi va fi considerata avans pentru un nou ATV, o noua motocicleta sau un nou scuter din gama noastra diversificata de produse disponibile de vanzare.

Astfel, veti economisi timp, veti fi scutit de efortul depus pentru vanzarea vehiculului pe care nu mai doriti sa il detineti, veti evita neplacerile provocate de eventualii clienti neseriosi sau de samsari si veti avea atat siguranta vanzarii vehiculului vechi cat si un pret mai bun pentru noul ATV, noua motocicleta sau noul scuter.

Consultantii de vanzari ATVRom va stau la dispozitie pentru mai multe detalii despre serviciul buy back. Contactati-ne oricand, va asteptam:

Telefon: 0730730726

E-mail: mircea@atvrom.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-online/beneficiaza-de-serviciul-buy-back-de-la-atvrom