Carpat Guard, firma de paza cu personal de incredere pentru paza si protectia ta

BUCURESTI - 7 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

Firma de paza Carpat Guard ofera paza si protectie, la nivel profesionist. Aveti ocazia sa beneficiati de o oferta personalizata de securizare evenimente de la Carpat Guard.


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 341

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 343
N
firma de paza carpat guard

firma de paza carpat guard

 Pentru evenimente, Carpat Guard are pregatite ambulante cu medic, asistent si ambulantier. Serviciile complete, de calitate ale Carpat Guard fac din aceasta companie una dintre cele mai de incredere si profesioniste firme de paza, la nivel national. 

Administrator Carpat Guard

De-a lungul timpului, Carpat Guard a asigurat servicii de paza pentru concerte de dimensiuni pornind de la cateva sute de spectatori la peste 25 000 de spectatori. Pe site-ul oficial www.carpatguard.ro puteti vizualiza cateva dintre evenimentele pe care firma de paza Carpat Guard le-a asigurat. Deasemenea puteti vizita si paginile oficiale de Facebook si Google+ ale companiei.

Agentii de paza de la firma de paza Carpat Guard sunt dotati in concordanta cu art. 42-46 din Legea 333/2003. Astfel, acestia poarta uniforma tip, potrivita sezonului de actiune, avand inscriptionata sigla Carpat Guard. Echipamentul de protectie este, si el, nelipsit. Identificarea agentilor Carpat Guard se poate face cu usurinta, prin purtarea ecusonului de identificare, format din sigla specifica Carpat Guard si numele, respectiv prenumele agentului de securitate in cauza.

Agentii poarta la ei baston de cauciuc ori tonfa, detector de metale, lanterna anti-incendiu, fluier, pulverizator iritant-lacrimogen cu capacitate mica, arme letale pentru paza si aparare. In plus, agentii de securitate de la Carpat Guard dispun si de arme neletale, cu bile din cauciuc. Acest lucru se intampla in conditiile legii si in momentul in care este solicitat, in mod expres, de catre beneficiar. Fiecare agent de securitate de la firma de paza Carpat Guard are un sistem individual destinat ilumincarii, de tip hands free. Statia radio si mijloacele de comunicare de tipul telefon mobil nu sunt, nici ele, uitate.

Printre cele mai cunoscute concerte la care Carpat Guard a asigurat paza si protectia se numara cele ale unor mari artisti, precum Demis Roussos, R&B, Julio Iglesias, Scorpions, Joe Cocker, Prodigy, Johann Straus Ensemble, CC Catch si altii. La targuri si expozitii precum Expo Construct, Camex, Festivalul Berii din Timisoara, Ursus Free Track, Project Expo, Timon, Educativa si altele, Carpat Guard a asigurat paza, cu succes.

Echipa de bodyguarzi de la firma de paza Carpat Guard se caracterizeaza prin calitatea serviciilor oferite si profesionalism. Compania Carpat Guard intelege ca investitia permanenta in personal este cea mai buna metoda de a pastra profesionalismul la cote inalte.

Echipele care au activitati de gardare sunt instruite in tara dar si in strainatate. Acestea urmeaza cursuri de folosire a armelor de foc, gardare VIP, de autoaparare, de perfectionare in conducerea de autovehicule de paza si protectie, cursuri anti-supraveghere electronica si chiar cursuri medicale de prim-ajutor.

Echipajele Carpat Guard realizeaza interventii rapide, deplasandu-se in regim de urgenta la obiectivele aflate sub monitorizare ori pazite de catre agentii de securitate de la firma de paza. Autoturisme precum Dodge Avenger, Dacia Logan, Mitsubishi Lancer, Renault Megane, Skoda Octavia si Hyundai Tucson formeaza parcul auto al companiei. Cu 86 de autoturisme in parcul auto, 3 motociclete Suzuki GSX 650F si 6 ATV LINHAI 4X4, Carpat Guard reuseste sa isi desfasoare activitatea cu succes, in toate orasele de actiune.

Fiind prima firma de paza si protectie care face acest lucru, Carpat Guard le ofera clientilor sai un sistem de alarma gratuit, la toate abonamentele de monitorizare si interventie rapida. In plus, manopera instalarii sistemului de alarma este, si ea, gratuita, iar sistemul prezinta o garantie de doi ani. "Pentru evenimente, Carpat Guard are pregatite ambulante cu medic, asistent si ambulantier. Serviciile complete, de calitate ale Carpat Guard fac din aceasta companie una dintre cele mai de incredere si profesioniste firme de paza , la nivel national." Administrator Carpat Guard

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-online/carpat-guard-firma-de-paza-cu-personal-de-incredere-pentru-paza-si-protectia-ta