Creative-ones.com: Platforma magazin online cu imbunatatiri aduse platformelor deja existente

BUCURESTI - 17 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Creative-ones.com isi dedica in mare parte activitatea dezvoltarii de aplicatii web si mobile, realizarii site-urilor de prezentare si magazinelor online. Identificarea unor numeroase probleme cu platformele opensource existente in cei peste 7 ani de experienta a companiei, a condus la decizia dezvoltarii propriei platforme magazin online.

creare magazin online

creare magazin online

Neregulile sesizate de-a lungul timpului in ceea ce priveste platformele opensource, precum Opencart, Prestashop, Magento, CS Cart, OS Commerce folosite in general pentru creare magazin online, au condus la dorinta de a dezvolta propriul sistem de realizare magazin online personalizat, menit sa rezolve situatiile problematice cu care magazinele online pe platforme opensource se confrunta. Astfel, in cadrul Creative Ones a luat nastere cel mai complex proiect PHP.

Primii pasi s-au indreptat catre dezvoltarea unor platforme de magazine online personalizate ce au fost dezvoltate in Framework-uri ca Laravel, intrunind mai multe cerinte de management care au provenit din partea beneficiarilor.

Atvrom.ro este un exemplu elocvent de magazin online cu o platforma custom, realizata la comanda de la zero de echipa Creative Ones, ce inglobeaza mai multe site-uri de prezentare si magazine online ce pot fi administrate dint-un singur admin, CMS – Content Management System. Prin aceasta platforma, de tip magazin online multishop, s-au atins mai multe aspecte, mai ales cele care caracterizeaza promovarea SEO, dar si aspecte legate de gestionarea afacerii online.

Administratorii magazinului online dezvoltat pe platforma personalizata Creative Ones, care urmareste rezolvarea multitudinii de probleme intalnite la platformele deja existente pe piata, beneficiaza de posibilitatea de a lucra foarte usor, administrand zeci de website-uri care sustin mii de produse, totul dintr-un singur loc. Mai multe detalii despre realizarea platformei personalizate pentru magazinele online pot fi regasite intr-un studiu de caz dedicat pe site-ul companiei.

Echipa Creative Ones s-a specializat de-a lungul timpului mai ales pe Laravel Framework, oferind insa si servicii de mentenanta web destinate oricarei platforme PHP. De asemenea, sunt dezvoltate aplicatii software personalizate, la comanda, in special platforme pentru magazine online multishop si nu numai.