Cum asiguram casa cu sisteme alarma

BUCURESTI - 14 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle

Orice sisteme alarma ati alege sa instalati inainte de plecarea in vacanta este important sa stiti ca o astfel de decizie trebuie luata doar in parteneriat cu o firma de specialitate care are in mod expres ca obiect principal de lucru activitati de paza si protectie.

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 341

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 343
N
Carpat Guard

Este vorba despre achizitionarea unui pachet complet de protectie si paza care include sisteme alarma pe care le monteaza tehnicienii nostri.

Reprezentant Carpat Guard

Daca veti pleca de la aceasta premisa sansele ca intreaga locuinta sau proprietate in general, sa fie monitorizata complet si continuu de catre aceste sisteme alarma, este categorica si nu va lasa niciun moment posibilitatea ca vreun intrus sa patrunda in casa dumneavoastra sau orice act de vandalism va fi depistat si inlaturat in scurta vreme de la producere.

Este stiut faptul ca de cele mai multe ori actiunile persoanelor care incearca sa patrunda pe proprietatea dumneavoastra se produc in momentele in care sunteti plecati de acasa pentru o perioada mai lunga de timp. Aceasta tentativa, urmata apoi de actiunea propriu-zisa, este studiata din vreme de catre raufacatori. De aceea daca pana in prezent nu ati facut acest demers legat de instalarea unor sisteme de alarma oferite de o firma de paza, este momentul sa nu mai traiti cu teama ca la intoarcerea din vacanta este posibil sa aveti o surpriza mai mult decat neplacuta.

Daca v-ati gandit cumva ca puteti cumpara singuri una dintre variantele de sisteme alarma pentru locuinte, acest lucru este posibil, insa in egala masura puteti sa achizitionati unitati electronice specializate de alarmare care sa nu poata face fata intregii proprietati, sau sa nu fie suficient de sensibile ca reactie atunci cand proprietatea este incalcata fara drept.

Cu atat mai mult, presupunand ca ati cumparat sisteme alarma potrivite pentru nevoile pe care le cere locatia dumneavoastra, instalarea acestora nu este neaparat la indemana unei persoane care nu are calificare in aceasta operatiune. Este recomandat ca operatiune de instalare sa fie realizata de personalul specializat al unei firme de paza.

Ca sa intelegem mai bine cum stau lucrurile ne-am deplasat la o firma de paza cu state vechi in domeniu si ne-am interesat pentru dumneavoastra ce optiuni aveti pentru instalarea de sisteme alarma pentru locuinte. Persoana cea mai indreptatita sa ne spuna aceste amanunte a fost inginerul coordonator al firmei de paza care ne-a declarat: „Avem o oferta confortabila si economica pentru clientii doritori de instalare de sisteme alarma. Este vorba despre achizitionarea unui pachet complet de protectie si paza care include sisteme alarma pe care le monteaza tehnicienii nostri. In acest mod se obtine maximul de eficienta si mai ales siguranta pentru acest demers.”

Probabil ca acum ati inteles cum stau lucrurile in acest domeniu sensibil la propriu si ca nu exista prea multe motive, nici macar economice, pentru a nu accepta oferta celor care lucreaza de ani buni in domeniul de paza si protectie, activitate care include in mod evident si sisteme alarma care sunt monitorizate continuu, chiar de firma de paza care le-a instalat.

Mai mult ca sigur ca acum plecarea si mai ales intoarcerea din vacanta va fi una cu mult mai linistita, atunci cand stiti ca intreaga proprietate este monitorizata activ si fara greseala cu sisteme alarma performante si in paralel exista o echipa de interventie care va actiona imediat la primul semnal de panica venit dinspre obiectiv, asa cum ofera firma de paza Carpat Guard.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-online/cum-asiguram-casa-cu-sisteme-alarma