Cum beneficiezi de serviciul de inchirieri automacara

BUCURESTI - 12 februarie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, Industrie

Inchirieri automacara este un serviciu disponibil pentru orice persoana fizica sau juridica care este in situatia de a avea nevoie de ridicarea, mutarea si pozitionarea unei sarcini cu greutate mare.

automacarale de inchiriat

automacarale de inchiriat

 Echipa Dimcea Crane este la dispozitia dumneavoastra pentru orice solicitare in vederea prestarii serviciilor specifice echipamentelor de ridicat. Dispeceratul este disponibil telefonic Non-Stop la tel 0726.125.323, nu ezitati sa ne contactati. 

Manager, SC Dimcea Crane Impex srl

Inchirieri automacara este un serviciu disponibil pentru orice persoana fizica sau juridica care este in situatia de a avea nevoie de ridicarea, mutarea si pozitionarea unei sarcini cu greutate mare.

Sc Dimcea Crane Impex srl va sta la dispozitie pentru orice solicitare privind prestarea de servicii specifice Automacaralelor. Vizitati automacarale-de-inchiriat.ro si cereti oferta care vi se potriveste.

De cele mai multe ori firmele de constructii apeleaza la servicii de inchirieri automacarale  pentru lucrarile pe care le presteaza, insa si dumneavoastra ca persoana fizica puteti beneficia de rapiditatea si siguranta unei astfel de operatiuni. Doar daca va ganditi ca ati comandat un imens rezervor pentru apa, care trebuie pozitionat in locatia aleasa, este suficient sa intelegeti ca fara a apela la un serviciu de inchirieri automacara acest lucru este practic imposibil.

De aici exemplele din aria particulara si mai ales cele in care sunt prestate servicii pentru constructia de cladiri sau hale pentru productie sunt multiple, esentialul acestei abordari de lucru fiind in principal desfasurarea unor operatiuni sigure, rapide si economice pentru acei dintre dumneavoastra care decideti sa contractati servicii de inchirieri automacara.

Pentru mai multe amanunte am intrebat direct la sursa, la SC Dimcea Crane srl, adica la compania care pune la dispozitia oricui are nevoie de servicii prin inchirieri automacara, iar aici prin amabilitatea coordonatorului de lucrari am aflat mai multe amanunte legate de ceea ce puteti primi din aceasta colaborare.

Ei bine, prima intrebare care ar putea sa fie pusa de orice potential beneficiar al acestor servicii este legata de siguranta operatiunilor. Inginerul sef ne-a declarat faptul ca „Avem un grad ridicat de siguranta al utilajelor cu care lucram, lcuru confirmat de certificatele de service si calitate si in acelasi timp o instruire permanenta a tehnicenilor care le opereaza. Ne ingrijim permanent sa avem reviziile la zi si sa operam numai in standarde maxime de securitate”.

Doar si o simpla privire in parcul de unde puteti solicita un serviciu de inchirieri automacara, va arata in mod cert ca declaratia inginerului sef are temei. Utilajele sunt ingrijite, par a fi aproape noi, cu toate ca sunt folosite zilnic de catre partenerii acestei firme in diverse activitati la care sunt solicitate.

Mai mult decat atat am fost informati ca procedura contractuala pentru  inchirieri automacarale , prevede o serie de norme de lucru garantate pe care orice beneficiar poate fi sigur ca le va primi. Este vorba in principal de viteza cu care se poate incepe efectiv lucrul din momentul in care utilajul a ajuns in locatie si nu in ultimul rand de asigurarea completa a tuturor procedurilor si sarcinilor care sunt manipulate.

Prin urmare nu mai exista motive sa incercati solutii improvizate in acest domeniu in care profesionistii stiu exact ceea ce au de facut, in timp ce dumneavoastra nu va ramane decat sa avansati din timp programarea pentru serviciul de inchirieri automacara.

Pentru servicii profesionale de inchirieri automacarale, apelati la SC Dimcea Crane Impex srl, apeland 0726.125.323, adresa de e-mail: contact@inchirieri-macara.ro, vizitand site-ul http://www.automacarale-de-inchiriat.ro/