De ce merita sa optam pentru inchiriere automacarale

BUCURESTI - 12 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Imobiliare

Inchirieri automacarale este deja de ceva vreme unul dintre cele mai cunoscute si solicitate servicii in domeniul constuctiilor civile sau industriale. Secretul succesului acestui serviciu este faptul ca operatiunile sunt perfect controlate de catre executant care are ca principal obiectiv asigurarea securitatii in manevrarea sarcinilor cu care lucreaza si finalizarea operatiunilor pentru care a fost solicitat intr-un timp cat mai redus pentru eliberarea spatiului in zona in care actioneaza.

inchirieri automacara

inchirieri automacara

 Faptul ca avem utilaje de foarte mare capacitate nu inseamna ca nu suntem atenti permanent la cele mai mici detalii! 

Reprezentant Dimcea Crane

Cand va ganditi la abordarea unui serviciu de inchiriei automacara trebuie sa stiti ca este necesara respectarea unor specificatii pe care dumneavoastra ca beneficiar trebuie sa le indepliniti. Ne-am interesat direct la sediul celui mai important ofertant de astfel de servicii pentru a intreba si a intelege mai exact in ce constau aceste specificatii de lucru atunci cand facem o solicitare de inchieri automacarale.

Ajunsi la sediul firmei, Dimcea Crane, ne-a impresionat inca de la intrare parcul auto care adaposteste o serie de utilaje de mare capacitate, asa cum nu se prea vad oriunde si in special faptul ca modul in care se prezentau chiar si cele care soseau de la lucrari din teren, era unul excelent, lucru care denota ingrijirea si atentia pe care tehnicienii o acorda acestor automacarale de inchiriat.

Administratorul firmei s-a asigurat ca intelegem exact principiile dupa care se ghideaza activitatea firmei pe care o conduce si a punctat astfel: „Avem in dotare automacarale care pot satisface si cele mai dificile sarcini in ceea ce priveste serviciul de inchiriere automacarale. Faptul ca avem utilaje de foarte mare capacitate nu inseamna ca nu suntem atenti permanent la cele mai mici detalii si in special la siguranta lucrarilor la care suntem solicitati.”

Cuvintele administratorului au o semnificatie care merita sa fie luata in considerare de cel putin cei care desfasoara activitati curente in constructii. Daca tot avem la dispozitie un astfel de sistem, care se dovedeste in mod cert ca este unul profesionist si care se preocupa continuu sa detina toate elementele de siguranta in exploatarea bazei de lucru pe care o detine, atunci nu exista niciun motiv sa nu apelam cu incredere la acesta.

Cum fiecare activitate este guvernata de norme specifice, atunci merita sa acordati credit acestor profesionisti care in mod clar va usureaza si simplifica munca pe care o faceti intr-un anumit moment al constructiei, oricare ar fi aceasta. Nu merita riscat in sensul improvizarii unor sistem de ridicare a materialelor sau elementelor de constructie, cand acum aveti la dispozitie un sistem de inchiriere automacarale care poate fi prezent chiar si in apropierea localitatii sale de domiciliu.

Sunt cu siguranta cateva aspecte de care trebuie sa tineti cont atunci cand contractati prezenta unui serviciu de inchiriere automacarale, insa este vorba despre activitati minimale si despre respectarea unor cerinte simple pe care lucratorii dumneavoaatra trebuie sa le aplice. Vorbim aici in principal despre liberul acces al utilajului contractat catre spatiul de lucru, adica crearea unui drum de acces minim, practicabil si desigur aplicarea normelor de protectie a muncii in legatura cu prezenta umana in zona de actiune a utilajului pe care il aveti la lucru in serviciul de inchiriere automacarale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-online/de-ce-merita-sa-optam-pentru-inchiriere-automacarale