Detalii despre Domeniul de Inchirieri Automacarale

BUCURESTI - 10 mai 2013

Comunicat tip General in Constructii, Industrie, Imobiliare

Dimcea Crane ofera spre inchiriere automacarale telescopice de diverse tonaje. Regiunea deservita este Bucuresti-Ilfov, dar si imprejurimile acesteia. Pentru comenzi rapide sunati la 0726.125.323, disponibil Non Stop

Inchirieri Automacarale Bucuresti

Inchirieri Automacarale Bucuresti

  SC Dimcea Crane SRL, Servicii de Inchirieri Automacarale in Bucuresti, Ilfov si imprejurimi. Dispecerat Non Stop 0726.125.323  

Manager Dimcea Crane

 

            Inchirieri automacarale este un domeniu promovat in randul celor care au de-a face cu manipulari echipament greu, marfa sau montaje ce necesita ajutorul unei automacarale.

            Este un domeniu de nisa ce nu vine in mintea oricarei persoane de a inchiria o automacaratotusi, pentru cei care activeaza sau pentru cunoscatori, este stiut ca lucrurile nu stau asa de simplu si este necesar ca o firma ce se ocupa cu automacarale de inchiriat are nevoie de un parc de utilaje generos care sa fie capabil sa ofere solutii pentru solicitari diverse de la montaje hale industriale pana la manipulari de diverse containere si montari utilaje.

            Un alt atu il constitue interventia rapida si posibilitatea de a fi disponibili 24/24 in Bucuresti, imprejurimile Bucurestiului si marile orase ale tarii. Solicitarea unei automacarale nu vine in orice imprejmuire de aceea, cand e necesara devine obligatorie.

            Enumeram cateva situatii in care este nevoie deinchirieri automacara iar acestea sunt: Montari de central eoliene, sisteme fotovoltaice, montaje de geamuri la inaltime, montaje transformatoare electrice si stalpi retele electrice precum si diverse situatii unde este vorba de manipulari containere sau descarcare / incarcare marfuri.

            Tipurile de automacara de inchiriat sunt Automacara Telescopica UMT cu o sarcina maxima de 12,5 Tone si o inaltime de ridicare de pana la 16 metrii.

            Mergand mai departe, avem Automacaraua Hydrom  ce are o sarcina maxima de 18 Tone cu o inaltime de operare pana la 20 de metrii.

            Automacara Telescopica Liebherr, sarcina maxima de 25 Tone si o inaltime de ridicare 26 metrii.

            Automacara Telescopica Grove cu o capacitate de ridicare pana la 30 Tone pana la o inaltime de 30 de metrii.

            Si ultimul rand, Automacara Telescopica Faun – sarcina maxima 35 de Tone ce pot fi ridicate la o inaltime de 35 metrii.

            Acesta este parcul auto necesar unei firme de inchirieri automacarale ce isi propune sa ofere servicii de calitate clientilor sai.

            In urma unor cautari pe internet, website-ul www.automacarale-de-inchiriat.ro este cel care mi-a venit primul la mana. Informatii despre utilaje si manipulari, montaje au fost luate de pe acest website. Modul de a intra in contact cu cei de la Dimcea Crane, posesorii website-ului, este prin intermediul telefonului sau completarea unui formular cu date de contact si cerere.

            Chiar daca domeniul constructiilor sufera de pe urma crizei financiare, domeniul constructiilor si imobiliarelor fiind unul puternic afectat, activitatea de inchiriere automacara se mentine pe piata si continua sa aduca profit datorita cererii de montari sisteme fotovoltaice, centrale eoliene si hale industrial. Suportul oferit de catre o automacara in aceste situatii este unul pretios, munca este siplificata puternic si  dusa la bun sfarsit.

            In final, pentru cei care doresc sa apeleze la un serviciu profesionist de inchiriere automacara le recomand sa viziteze pagina de internet a celor de la Dimcea Crane unde pot lua contact foarte usor si de unde pot solicita informatii, oferte de pret si consultanta in domeniu. Dimcea Crane este una dintre cele mai bune firme de inchiriere automacara din Bucuresti si imprejurimi la care sa apelati daca aveti nevoie. Apelati cu incredere deoarece ii recomanda anii de experienta in domeniu, utilajele performante si serviciu clienti ce este disponibil 24 / 24.