Dezvoltare Web in 2018 - Creative Ones

BUCURESTI - 30 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail, Internet

Creative Ones in calitate de prestator, furnizor de servicii software, respectiv realizare site-uri web si aplicatii la comanda pornind de la partea de proiectare si analiza nevoi si continuand cu implementarea, monitorizarea si mentenanta permanenta a platformelor web based dezvoltate, a elaborat de-alungul timpului metodologii de lucru cu scopul atat a eficientizarii activitatii, cat si mai ales avand ca si obiectiv intelegerea si finalizarea in bune conditii a modulelor si componentelor proiectelor web, in special cele ce se refera la dezvoltarea de aplicatii software la comanda.

Agentie programare dezvoltare site / creare magazin online / creare aplicatii

Agentie programare dezvoltare site / creare magazin online / creare aplicatii

Creative Ones abordeaza activitatile unui proiect bazandu-se pe o abordare de tip AGILE. Acest lucru presupune o abordare iterativa a managementului de proiect si a dezvoltarii software care ajuta echipa sa ofere clientului si proiectului web a acestuia mai multa valoare.

Metodologia AGILE se concentreaza mai mult asupra livrabilelor decat pe lansarea produsului final. Cerintele clientului, planurile si rezultatele sunt evaluate continuu astfel incat echipa sa raspunda la schimbare rapid.


Firma noastra de Programare si Web Design a adunat de-a lungul timpului un portofoliu considerabil de clienti finalizand peste 800 de proiecte incluzand dezvoltare site-uri, aplicatii la comanda, magazine online custom, cele mai multe dintre acestea fiind deosebit de complexe din punct de vedere al programarii. Proiectele au constat in:

• Aplicatii web de tip CRM, programate personalizat la comanda

• CRM Creative Ones, aplicatia proprie de monitorizare a activitatii in cadrul unei firme de programare web

• Diverse aplicatii web based de gestionare a afacerii. Aplicatii personalizate pentru eficientizarea managementului vanzarilor, etc.

• Aplicatii pentru gestionarea si trimiterea automata de mesaje prin SMS (integrate in alte aplicatii web based sau site-uri dezvoltate la comanda, cu design personalizat)

Creare aplicatii web based la comanda pentru managementul proiectelor si al taskurilor pentru clientii Creative Ones

• Crearea de diverse aplicatii web based pentru monitorizarea activitatii angajatilor

• Dezvoltare aplicatii web de pontaj

Creare magazine online personalizate

si multe altele...

 

Creative Ones a dezvoltat de-a lungul timpului multiple teme web personalizate pentru proiectele din portofoliu. Avem experienta in aceasta zona mai ales ca cei mai vechi angajati ai firmei sunt cei din zona de design web / frontend. Am dezvoltat si o suita de wireframe-uri pentru site-uri cu web design personalizat, unele schite de la care sa se porneasca discutiile pe proiecte web din cele mai diverse.

Creative Ones a implementat integrari API, SML cu terte parti. Programatorii PHP ai echipei noastre cu experienta in special in domeniul web pot face integrari de API atat prin protocoale REST (format JSON) cat si SOAP (format XML).

Echipa noastra de dezvoltare web are experienta anterioara relevanta legata de utilizarea platformelor web, ceea ce inseamna ca in baza unei analize de UX (user experience), cele mai bune solutii din punct de vedere a structurarii meniurilor si a elementelor cu care utilizatorul interactioneaza in pagina. Va putem asigura ca utilizarea platformei web va fi usoara, simpla si logica, iar modulele platformei vor putea fi usor activate/dezactivate.

 

Scurte descrieri ale unor proiecte web realizate de echipa Creative Ones:

• Licitatie publica atribuita avand ca beneficiar Ministerul Dezvoltarii Regionale – dezvoltare si intretinere site web www.blacksea-cbc.net

• Identitati vizuale pentru afaceri si site-uri web precum:

– norauto.ro – Multinationala cu sediu in mai multe tari precum Franta, Spania, Polonia, etc. In Romania are 3 sedii in acest moment, iar pe partea de web (inclusiv programare web si web design) lucreaza exclusiv cu societatea noastra de peste 4 ani

– atvrom.ro – identitate vizuala pornind de la logo, web site nou cu design personalizat ce are in zona de admin o structura de management a activitatii pentru peste 30 de site-uri din reteaua web a atvrom

– Pentru atvrom.ro, de-a lungul a peste 4 ani de colaborare s-au desfasurat activitati de design precum: Design brosuri promovare produse, design cataloage, design panouri pubilictare, design bannere web de mai multe tipuri si dimensiuni, design carti de vizita, flyere, pliante si alte elemente.

Afla mai multe detalii despre proiectele noastre, fa-ne o vizita online la creative-ones.com sau suna la +40 740 065 563.

 

Creative Ones - We create online beauty! 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-online/dezvoltare-web-in-2018-creative-ones