Dimcea Crane - iti ofera solutii rapide si eficiente de inchiriat macarale

BUCURESTI - 9 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Serviciile ce ofera macarale de inchiriat sunt din ce in ce mai cautate, mai ales pentru ca nu toate firmele ce au nevoie de modificari sau constructii dispun de toate utilajele de care au nevoie, iar solutia oferita de Dimcea Crane este una economica, rapida si sigura.

inchirieri macarale

inchirieri macarale

Serviciul de inchirieri macarale este la dispozitia oricarei firme din Bucuresti sau din zonele limitrofe acesteia, fiind la indemana societatilor de constructii, care doresc modernizari, instalari automatizate pentru zonele de productie.

Precum sistemul de inchiriat al unui autoturism pentru un timp stabilit in contract, la fel este si cel de  inchirieri automacaraleUn exemplu foarte concret cand este nevoie de un astfel de procedeu este atunci cand responsabilul unei societati se decide sa monteze in hala de productie un sistem de climatizare, cea mai eficienta solutie fiind cea de inchiriat automacarale pentru facilitarea montajului.

Utilajul este adus direct la sediul unde l-ati comandat, iar la sfarsitul procesului, dumneavoastra nu veti mai fi solicitat in niciun fel, eliberarea terenului va fi imediata. Faptul ca utilajul nu ocupa loc pe suprafata de lucru mai mult decat este necesar, reprezinta unul dintre avantajele acestui serviciu de inchiriat macarale. Siguranta este un alt punct forte, acesta fiind completa si asigurata in totalitate de un tehnician, dar si de ajutoarele acestuia. Important de retinut ar fi faptul ca nu este avizata interventia dumneavoastra sau a altor angajati ai firmei dumneavoastra in nicio etapa a procesului de ridicare si pozitionare a sarcinilor, acestea ar trebui facute doar cu ajutorul unei macarale de inchiriat.  

Indiferent ce tip de macarale de inchiriat ati solicita, tehnicienii sunt cei ce se ocupa de intreagul proces: de la pozitionarea utilajului pana la asigurarea acestuia si eliberarea terenului. Datorita dimensiunilor variabile, macaralele de inchiriat puse la dispozitie de echipa Dimnea Crane se adapteaza perfect oricarui serviciu de care ati avea nevoie, intr-un spatiu mic sau unul foarte mare.

Inainte de a solicita serviciul de inchirieri macarale puteti lua legatura cu unul dintre reprezentatii echipei pentru mai multe informatii sau pentru o analiza a serviciului si recomandari privind tipul de macara de inchiriat care ar fi cel mai potriv pentru dumneavoastra.