Dimcea Crane va ofera un serviciu cu greutate: automacarale de inchiriat

BUCURESTI - 25 aprilie 2013

Comunicat tip General in Auto, Constructii, Industrie

Centrele care ofera automacarale -de-inchiriat/" title="automacarale de inchiriat">automacarale de inchiriat au devenit, in ultimii ani, un serviciu necesar pe piata constructiilor. La aceste servicii de inchiriere macarale apeleaza tot mai multe companii, care au diferite obiecte de activitate si care nu dispun in propriul parc auto de aceste utilaje specializate pentru ridicarea, mutarea si pozitionarea cu precizie si in deplina siguranta a diferitelor sarcini cu greutati mai mici sau de mare tonaj.

Dimcea Crane

Dimcea Crane

 Avem in parcul auto specializat, cele mai moderne automacarale de inchiriat, care sunt in permanenta verificate si acreditate din punct de vedere tehnic. Cel putin teoretic nu exista incarcatura de ridicat pe care sa nu o putem muta si pozitiona in perfecta siguranta la locul unde suntem chemati. 

Manager parc auto - Dimcea Crane

Practica economica a aratat ca este mai avantajoasa folosirea acestor servicii pentru automacarale de inchiriat, decat detinerea utilajelor, pentru care trebuie platite sume considerabile si care necesita sa fie operate de catre tehnicieni calificati. Sumele investite in intretinerea macaralelor pot fi foarte mari, iar un utilaj permanent va avea nevoie constanta de mentenanta, ceea ce poate fi dezavantajos pentru multi constructori.

In Bucuresti, unul dintre centrele care ofera automacarale de inchiriat este si Dimcea Crane. Prin serviciile de inchiriere macarale propuse,  Dimcea Crane  va garanteaza in primul rand siguranta manevrarii incarcaturilor cu care se va lucra, iar acest lucru deriva in special din calitatea si modul in care sunt intretinute utilajele si modalitatea de instruire a tehnicienilor care le opereaza. Reprezentantii firmei declara despre serviciile si utilajele Dimcea Crane: „Avem in parcul auto specializat, cele mai moderne automacarale de inchiriat, care sunt in permanenta verificate si acreditate din punct de vedere tehnic. Cel putin teoretic nu exista incarcatura de ridicat pe care sa nu o putem muta si pozitiona in perfecta siguranta la locul unde suntem chemati.”

Dimcea Crane va poata asista cu o serie de utilaje de diferite tonaje. Inainte de a le trimite pe teren, vor fi verificate in amanunt toate elementele de legatura ale furtunelor de presiune care asigura miscarea precisa si sigura a acestor automacarale de inchiriat. Acest serviciu include si ajustarea puterii echipamentelor, daca veti dori anumite performante. Tehnicienii companiei sunt certificati si pregatiti pentru a face fata oricaror lucrari de ajustare si mentenanta, in orice situatie. Puteti fi siguri ca echipamentele au parte de un control tehnic periodic minutios, ceea ca garanteaza siguranta folosirii acestora.

Prin urmare, puteti apela cu incredere la profesionalismul si calitatea serviciilor Dimcea Crane. Specialistii in automacarale de inchiriat va ofera lucrari de calitate, personal tehnic pregatit si preturi acordate la nivelul pietei si cererii.

Pentru a afla mai multe despre Dimcea Crane si automacaralele puse la dispozitie prin serviciul de inchirieri, contactati-ne la:

Tel: 0724.094.915

Email: contact@inchirieri-macara.ro

http://www.inchirieri-automacara.ro/

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-online/dimcea-crane-va-ofera-un-serviciu-cu-greutate-automacarale-de-inchiriat