Gama de produse cosmetice Guam, acum si in Romania

BUCURESTI - 24 aprilie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate, Farmaceutic

Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul cosmeticelor, brandul Guam se lanseaza si pe piata romaneasca, oferind produse naturale de inalta calitate, realizate din ingrediente marine si destinate ingrijirii optime a corpului. Gama de produse Guam cuprinde creme si tratamente anticelulitice si pentru hidratare intensa, creme anti rid, masti pentru ten si par, precum si alte produse de ingrijire specifice, inclusiv pentru baie si dus.

Guam Romania

Guam Romania

 Folosim doar alge provenite din plante tinere si viguroase. Prelucrate prin metoda EBA(aerisire si uscare prin metode traditionale), algele isi mentin eficace si nealterata plasma care ramane incredibil de bogata in metale, vitamine, glucide, protein, grasimi vegetale si alte elemente. 

Reprezentant Guam

Numele acestei game de produse, Guam, vine de la numele algei Guam, descoperita in 1986 in Oceanul Atlantic. Atunci a fost infiintata si compania Lacote, ale carei produse sunt comercializate international si recunoscute pentru proprietatile lor de tratare a celulitei si eliminare a toxinelor din organism.

Algele Guam sunt in mod traditional culese in perioada mai-august, cand apele oceanice sunt mai calde si le permit sa se dezvolte pe suprafete intinse. Doar cele mai proaspete si viguroase alge sunt utilizate ca ingrediente in produsele naturale ale firmei. Pentru a fi folosite in realizarea produselor cosmetice, alegele sunt uscate la soare cel putin 3 zile, in acest timp devenind concentrate uscate, care apoi sunt duse in laboratoarele companiei Lacote si prelucrate. Aceasta tehnica de uscare naturala permite pastrarea tuturor propietatilor algelor, mentinand plasma care contine resurse foarte importante de minerale, metale, glucide, proteine, vitamine si alte nutrimente care ajuta in mod deosebit pielea.

Produsele Guam, comercializate in Romania de Corpore Sano SRL, sunt excelente pentru mineralizarea pielii si detoxifiere, pentru refacerea stratului hidrolipidic, care ne apara de microbii ce pot patrunde in piele, inlatura radicalii liberi si previn imbatranirea prematura a pielii. Cea mai cunoscuta proprietatea a algelor Guam este insa capacitatea de a combate eficient si rapid celulita. Atat namolul cat si algele Guam ajuta la eliminarea celulitei si imbunatatirea aspectului pielii, care devine tonifiata si ferma.

In perioada de primavara, www.guam.ro va asteapta cu o serie de produse promotionale: crema fata pe baza de alge,  creme anticelulitice crema de vergeturi si diverse tratamente riduri si tratamente anticelulitice. Beneficiati de proprietatile algelor Guam si dobanditi o piele hidratata si sanatoasa, utilizand gama de produse Guam destinate ingrijirii tenului si corpului.

Pentru mai multe informatii despre aceste produse:

office@guam.ro

Tel. 0256/288.019

www.guam.ro