Gaseste cel mai ieftin RCA pentru vacanta cu SRBA broker

BUCURESTI - 13 mai 2013

Comunicat tip General in Administratie Publica, Auto, Industrie

Daca iti doresti sa achizitionezi rapid si sigur un RCA ieftin pentru deplasarile si concediul din vara aceasta, musai-rca.ro iti ofera cea mai usoara metoda de gasire si achizitie a RCA. Intra pe site-ul firmei de asigurare SRBA si vei descoperi un calculator RCA online in care iti vei putea introduce datele personale. In urma solicitarii tale, iti va aparea o lista de asiguratori si preturile de RCA care se potrivesc profilului tau. Cumperi polita si in doar cateva zile, o ai la tine acasa si esti pregatit de drum!

Cel mai ieftin rca. Numai la musai-rca.ro

Cel mai ieftin rca. Numai la musai-rca.ro

 Pe musai-rca.ro punem la dispozitia dumneavoastra un Calculator Online pentru polita RCA care va afiseaza ofertele celor mai importanti asiguratori din piata romaneasca. 

Manager musai-rca.ro

Asigurarea auto obligatorie este o cheltuiala necesara pentru orice sofer roman, in conditiile in care conduce pe drumurile publice romanesti. Datorita situatiei economice actuale, insa, foarte putini romani isi mai permit sa cumpere o polita RCA care sa ofere servicii de calitate inalte. Tot mai multi romani incearca sa faca economii in toate privintele, astfel ca multi cauta, cel mai adesea, un RCA ieftin, care sa satisfaca criteriile de baza ale asigurarii, indeplinind astfel criteriile legale de circulatie pe drumurile publice.

In conditiile in care cererea pt RCA ieftin a crescut, tot mai multi brokeri de asigurare au aparut pe piata, fiecare venind cu oferte diferite. Diferentele de pret pot fi uneori majore, de la un broker la altul, insa cea mai usoara si mai simpla metoda de a afla care este cel mai ieftin RCA ramane internetul. Aici poti gasi toate optiunile de RCA online, venind de la cei 11 asiguratori care activeaza pe piata romaneasca a asiguratorilor. Avantajul cumpararii unui RCA online este rapiditatea si usurinta gasirii celor mai bune oferte. In plus, un adevarat ajutor este si acel calculator RCA online, care nu numai ca iti ofera, in doar cateva momente, lista de asiguratori si preturile propuse pentru asigurarea proprie, dar iti ofera si sansa de a compara aceste preturi cu cele ale altor asiguratori, totul gratuit, fara taxe suplimentare.

Pregatirea pentru concediul de vara devine mult mai usoara daca achizitonezi un RCA ieftin online. Pe site-ul musai-rca.ro, vei avea acces si la o alarma RCA, care te va anunta cand polita ta RCA auto este pe cale sa expire. Online, ai toate ofertele avantajoase la indemana, si poti alege prin ce metoda vrei sa faci plata: fie cu cardul, direct pe internet, fie prin depunere bancara, fie ramburs, odata cu primirea coletului prin serviciul de curierat oferit de SRBA broker.

SRBA broker este un partener de incredere pe piata asigurarilor din Romania, cu peste 15 ani de experienta. Compania se bucura in prezent de o foarte buna reputatie si recunoastere profesionala si o excelenta relatie cu clientii si colaboratorii. Misiunea SRBA este de a oferi solutii optime de asigurare tuturor clientilor romani, investind in protectia financiara si siguranta clientilor sai.

Pentru mai multe detalii despre SRBA si pentru a afla cum poti obtine cel mai ieftin RCA in doar 5 minute, acceseaza www.musai-rca.ro.

Date de contact:

Tel.: 021 3134502

comenzi@musai-rca.ro