Gratuitate la analiza fizico-chimica a apei. Metode de filtrare apa.

BUCURESTI - 31 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Aquabiz.ro iti ofera analiza fizico-chimica a apei in mod gratuit, la domiciliul personal cat si cateva metode de filtrare apa . La anumite echipamente exista si gratuitate in ceea ce priveste montarea, instalarea si punerea in functiune a acestora.

Purificare apa

Purificare apa

 Aquabiz.ro le ofera clientilor sai solutii complete, cu un grad sporit de eficienta pentru uz rezidential dar si la nivel de unitati industriale, spatii de birouri sau unitati comerciale. Specializata in importul, distributia dar si in instalarea de echipamente profesionale, Aquabiz.ro le ofera clientilor sai servicii complete, la un pret accesibil. 

reprezentant AquaBiz

Pe site-ul oficial, Aquabiz.ro, cat si pe retelele sociale, Facebook si Google+, gasiti informatii utile despre filtrare apa prin purificatoare apa Aqua-RO, purificator apa Aqua-EXCITO-B, filtre apa cu sita de inox sau discuri, denisipatoare, filter cu cartus, pompe dozatoare, injectoare de aer, dedurizatoare, medii filtrante, rasini, statii automate ecomix, filtre automate cu Zeolit, carbune activ, filter AG, Pyrolox, Birm - Eliminare Tricloretilena, truse de analiza, denitrificatoare si sterilizatoare cu ultraviolete.

Daca ai nevoie de cele mai bune sisteme si solutii de filtrare apa, cat si purificare si tratare a apei, atunci Aquabiz.ro este ceea ce cauti. Aceasta firma iti ofera cele mai calitative servicii, facand posibile toate aceste actiuni prin folosirea de filtre apa, precum si deferizatoare, dedurizatoare, denitrificatoare si altele.

"Aquabiz.ro le ofera clientilor sai solutii complete, cu un grad sporit de eficienta pentru uz rezidential dar si la nivel de unitati industriale, spatii de birouri sau unitati comerciale. Specializata in importul, distributia dar si in instalarea de echipamente profesionale, Aquabiz.ro le ofera clientilor sai servicii complete, la un pret accesibil." (reprezentant AquaBiz)

Oferta Aquabiz.ro este o gama completa ce cuprinde sisteme dedicate actiunilor de purificare a apei si de tratare a acesteia. Sunt acoperite, cu succes, servicii complete, plecand de la diagnosticarea problemei, la service. Vei avea parte de diagnosticarea problemelor existente, oferirea de solutii cat mai eficiente, in functie de conditiile oferite de spatiul respectiv. Echipamentele iti vor fi livrate si instalate de catre echipa Aquabiz.ro si vei beneficia de service pe intreaga durata a utilizarii echipamentelor, nu doar in perioada de garantie, ci si ulterior, tinand cont de cerinte.

Echipamentele Aquabiz.ro pentru filtrare apa au o calitate garantata si certificare. Durata de functionare a acestora este una superioara celor care exista deja pe piata de profil, iar costurile de intretinere si supraveghere sunt reduse.

Solutiile oferite de Aquabiz.ro sunt complete, au un nivel tehnic inalt si vizeaza domenii precum filtrare apa, dedurizare si deionizare; deferizare, demanganizare si desulfurare; decontaminare bacteriologica, produsa prin ultraviolet sau clorinare. Livrarea produselor si echipamentelor, precum si montajul acestora de realizeaza oriunde in tara.

Produsele Aquabiz.ro, cum ar fi :dedurizatoare, denitrificatoare, purificatoare apa si filtre apa, pot fi utilizate in domenii diverse, precum cele casnice sau industriale. Utilizatorii lor sunt gradinite, scoli, farmacii, laboratoare, spitale, centre de cosmetica si infrumusetare; hoteluri, centre comerciale, centre de birouri; spatii individuale, locuinte; fabrici, sectii, utilizatori de centrale termice, producatori in domeniul moraritului, al panificatiei, de bauturi, laboratoare de patiserie-cofetarie si alte domenii din industria alimentara; sisteme integrate de potabilizare, purificare si dedurizare care privesc intreaga locuinta si piscine; echipamente pentru apa plata in bucatarie dedicate sistemelor integrate de purificare, potabilizare si dedurizare a apei de alimentare sau de retea; echipamente dedicate purificarii apei pentru persoanele care au diverse probleme de sanatate, in cazul dietei sodiu, spre exemplu; pentru prelungirea duratei de viata a diverselor aparatelor electrocasnice proprii, precum masina de spalat, a sistemului de incalzire si a aparaturii din bucatarie; sisteme de decontaminare bacteriologica cu ultraviolete (sterilizatoare cu ultraviolete) sau pompe de clorinare.

Aquabiz.ro are grija ca produsele livrate sa aiba garantie de minimum 2 ani. Clientul are posibilitatea de a solicita o incheiere de Contract de Intretinere si Mentenanta, dedicate tuturor echipamentelor livrate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-online/gratuitate-la-analiza-fizico-chimica-a-apei-metode-de-filtrare-apa