Inchiriere schela metalica

BUCURESTI - 19 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Constructii

Infiintat inca din anul 2012, Depozitul De Schele SRL pune la dispozitia contractorilor precum: santiere navalae, firme de constructii civile si industriale sau chiar micilor constructori, materiale si echipamente de constructii.

Inchiriere schele metalice

Inchiriere schele metalice

Cu un stoc format din schele metalice mobile si fixe sau accesorii schela si echipamente specializate, Depozitul De Schele ofera servicii de inchiriere sau vanzare schele metalice, precum si pachete cu accesorii si echipamente profesionale incluse.

Serviciile pentru inchiriere sau vanzare schele metalice fixe si mobile, pun la dispozitia partenerilor schele metalice profesionale, cu siguranta certificata conform specificatiilor UE.

Costurile pentru inchiriere schele metalice pornesc de la  1 Euro / mp / luna + TVA in functie de perioada de inchiriere si garantii.

Serviciul pentru inchiriere schela mobila incepe de la 25 Euro / zi + TVA, iar pentru inchiriere popi metalici costul este de la 1,1 Euro / pop / luna + TVA.

In cazul vanzarii de schela mobila, costul porneste de la 4,5 Euro / mp + TVA, iar preturile difera in functie de calitatea echipamentelor.

La cerere poti obtine servicii de transport ale produselor comandatate dar si de asamblare si dezasamblare schela metalica, alaturi de o echipa specializata.

 

Obtine costuri personalizate in functie de produsul selectat, calitate, perioada si dimensiunea comandata. Afla mai multe despre cum poti deveni partener depozituldeschele.ro si cum poti beneficia de discounturi considerabile.

Fa-ne o vizita la Strada Inovatorilor 38 in incinta BND CONS intrare prin strada Modestiei, nr.120

Sector 1, Bucuresti sau scrie-ne la office@depozituldeschele.ro pentru oferta de pret.