Mic ghid pentru o mireasă fericită

BUCURESTI - 6 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Organizarea nunții perfecte se face din timp. Nunta este unul dintre cele mai importante momente din viața noastră.  De aceea, vrem ca totul să fie perfect în această zi specială. Nu doar chestiunile organizatorice trebuiesc făcute cu ceva vreme înainte, ci și acele chestiuni ce țin de mire și de mireasă. Atenția este îndreptată asupra lor, iar ei trebuie să arate impecabil. Pentru ca totul să fie perfect , o mireasă trebuie să se ocupe cu mare atenție și de cele mai mici detalii pentru a nu avea loc incidente nedorite.

Pantofi mireasa din piele naturala Authentic

Pantofi mireasa din piele naturala Authentic

Cum alegi rochia de mireasă

Fiecare mireasă își dorește să aibă cea mai frumoasă rochie. Aceasta este piesa de rezistență care o deosebește de restul persoanelor aflate la nuntă.Este important să știm ce model de rochie ne avantajează în funcție de silueta noastră. Nu orice rochie de pe manechin ne poate veni bine, oricât de frumoasă ar fi ea. Dacă ții foarte mult ca rochia să fie la modă, atunci trebuie să te documentezi cu privire la ultimele tendințe în materie de rochii de mireasă.

Astfel, vei ști către ce modele să îți îndrepți atenția. Alege să verifici mai multe magazine cu rochii de mireasă. Compară prețurile și calitatea materialului unei astfel de rochii. Este important să alegi o rochie care să îți placă și în care să te simți bine. Dacă ai un buget generos și vrei o rochie inedită poți apela la serviciile unei firme care lucrează pe comandă modelul dorit.  Astfel, te poți simți unică și foarte specială. Poți alege să mergi însoțită de mama ta sau de o prietena cea mai bună atunci când mergi să probezi o rochie. Sau dacă nu te interesează foarte tare părerea altora mai bine ar fi să mergi singură. Sunt foarte multe modele de rochii de mireasă de unde poți alege. Unele au un preț foarte mare. Însă, sunt și perioade cu reduceri semnificative la rochiile de mireasă. Ar fi păcat să nu profitați de astfel de ocazii .

Alegerea pantofilor

Pantofii sunt o piesă importantă care compun tabloul miresei. Aceștia trebuie aleși cu mare grijă. Deși ai putea crede că aceștia vor sta ascunși sub rochia de mireasă, vor fi foarte multe momente în care vor fi la vedere . Este de preferat să alegi pantofi de mireasa după ce te ai decis în privința rochiei de mireasă. Tocul incățlțămintei pentru ziua cea mare este un criteriu foarte important în alegerea lor. Trebuie să rezistăm foarte mult timp pe tocuri, de aceea tocul lor este
foarte important să fie cât mai comod.  Cu acești pantofi trebuie să dansezi, să faci turul invitațiilor, să reziști la ședința foto și să poți sta în timpul slujbei religioase fără a te incomoda . La fel ca și în cazul rochiei de mireasă, poți apela la pantofi de mireasa la comanda. Îțti poți crea un model personalizat pentru ziua cea mare. Nu este obligatoriu să îi alegi în nuanțe de alb și poți alege orice nuanță îți dorești .

Coafura, machiajul și accesoriile

Accesoriile completează rochia de mireasă.  Ele trebuie să fie în concordanță cu machiajul și coafura. Bijuteriile din perle sunt ideale pentru acest moment. Pentru coafură și machiaj este obligațoriu să apelăm la saloanele profesioniste . Putem alege un machiaj natural, dar care să ne pună în evidență trăsăturile frumoase. În privința coafurii, ne putem lăsa pe mâna specialiștilor, care vor ști mai bine ce ni se potrivește.

Ce vi se pare mai greu de ales pentru ziua nunții?