O apa mai curata prin folosirea de sterilizatoare cu ultraviolete

BUCURESTI - 28 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Aquatech International este o firma care iti ofera cele mai bune servicii, la o calitate inalta, in ceea ce priveste actiuni precum filtrare apa, purificare, demanganizare si altele. Sunt folosite cele mai bune denitrificatoare, deferizatoare si dedurizatoare.

Sterilizator cu ultraviolete

Sterilizator cu ultraviolete

 Daca esti in cautare de sterilizatoare cu ultraviolete, si nu numai, Aquatech.ro este locul unde poti gasi cele mai bune produse si informatii. Deasemenea puteti urmari noutatile companiei pe pagina de Facebook si Google +. 

Reprezentant AquaTech International

Daca esti in cautare de sterilizatoare cu ultraviolete, si nu numai, Aquatech.ro este locul unde poti gasi cele mai bune produse si informatii. Deasemenea puteti urmari noutatile companiei pe pagina de Facebook si Google +.

Echipamente precum sterilizatoare cu ultraviolete sunt construite in mod special cu scopul de a elimina bacteriile, fungii, algele existente in apa. Acest lucru este posibil prin iradierea apei cu raze ultraviolete. In acest mod, fara a folosi substante chimice, rezulta o apa sigura in ceea ce priveste nivelul bacteriologic. Asadar, procesul este unul natural si nu genereaza reziduuri, atat de nocive omului si mediului inconjurator.

Compozitia apei ce trebuie sterilizata influenteaza eficienta care caracterizeaza sistemele cu UV. Instalarea unui filtru cu lampa UV se va face in cazul in care sunt indeplinite urmatoarele conditii: cantitatile de fier, hidrogen sulfurat, mangan si suspensii solide sunt mai mici decat o anumita cantitate stabilita si duritatea totala a apei este mai mica de 6 gr G.

Aceste sterilizatoare cu ultraviolete au fost proiectate pentru a se putea monta vertical sau orizontal, cu intrarea pe la un capat sau celalalt, tinand cont de viteza specifica de curgere prin sterilizator. Montarea se face, cel mai bine, in pozitie orizontala, dupa ce este examinat spatiul, incat sa fie destul liber pentru schimbarea lampii. Durata de viata a lampii cu ultraviolete este de circa 8000 de ore; altfel spus, aproape un an. Dupa acest timp, lampa trebuie sa fie schimbata.

Aceste sterilizatoare cu ultraviolete elimina o multime de bacterii si virusi din apa. Cativa dintre acestia sunt: Staphylococcus Aureus, E Coli, Hepatitis Virus, Rotavirus, Bacillus Anthraccis, Salmonella si altele, la fel de periculoase.

Pentru cei care isi doresc ca apa plata de la bucatarie sa fie cat mai sanatoasa, purificatoare apa de la Aquatech International sunt alegerea cea mai buna. Purificarea apei se face prin filtrarea acesteia prin procesul de osmoza inversa.

Printre beneficiile aduse de acestea, se numara si eliminarea cheltuielilor periodice de deplasare pentru aprovizionarea cu apa imbuteliata, niciodata nu vei ramane fara rezerve; in cazul in care apa de la retea se oprete, exista o rezerva de 12 litri de apa plata; este eliminata poluarea cu deseuri plastice; riscul de a face piatra la rinichi este eliminat total si faci economie, deoarece apa de la bucatarie rezultata prin aceasta metoda este de 100 ori mai ieftina decat apa imbuteliata.

Aquatech International ofera si solutii de dedurizare a apei. Cu dedurizatoare Aquatech, este prevenita depunerea de ioni duri de Magneziu si Calciu in instalatia de apa calda si rece. In acest fel, sunt protejate obiectele sanitare si elementele de incalzire care utilizeaza apa, de tipul cazanelor, expresoarelor de cafea, boilerelor, masinilor de calcat. Astfel, veti avea ocazia de a face economii substantiale privind costurile cu intretinerea si reparatia acestora.

Printre domeniile de utilizare a dedurizatoarelor se numara casele de locuit, hoteluri, pensiuni, institutii de sanatate publica si de alimentatie, spalatorii, cazane si altele. Dedurizatoarele au un aspect estetic, asa ca pot fi plasate oriunde doriti.

Avantajele utilizarii dedurizatoarelor Aquatech International sunt numeroase. Acestea functioneaza prin comanda electronica, operatiile de intretinere anuale sunt la costuri minime, nu necesita supraveghere, se regenereaza in contracurent si nu se corodeaza, deoarece recipientii sunt realizati din rasini sintetice.

 

Contact:

 

Adresa: Str. Costache Negri nr. 28, sector 5, Bucuresti

E-mail: sales@aquatech.ro, office@aquatech.ro

Telefon: +4 021 411 2000 / +4 021 411 3000 / 0737 066 660

Fax: +4 021 411 3388

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-online/o-apa-mai-curata-prin-folosirea-de-sterilizatoare-cu-ultraviolete