O multitudine de idei de agrement, la Kasa Verde, pensiune in Predeal

Predeal - 4 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Cauti Pensiune in Predeal ? Pensiunea Kasa Verde este locul ideal pentru a-ti petrece o vacanta de neuitat la munte. Aceasta iti pune la dispozitie o lista intreaga de servicii de agrement complete.

pensiune predeal

pensiune predeal

 De la bungee jumping la coborare in rapel, toate acestea exista pentru a va face sejurul minunat. Asadar, o cazare in Predeal va deveni o experienta de neuitat, cu prietenii dvs. 

Administratorul Pensiunii Kasa Verde Predeal

Kasa Verde, pensiune in Predeal va ofera cele mai bune si complete servicii de agrement pentru a petrece un timp cat mai placut cu prietenii, rudele sau cu persoana iubita. Pe lista de oferte in Predeal, Kasa Verde isi propune sa fie cea mai atractiva; tocmai de aceea investeste timp si pasiune pentru ca tu sa te simti minunat aici.

"Cauti cazare in Predeal ? Ne gasesti online pe site-ul oficial pensiune in Predeal, www.kasaverde.ro, sau cazare in Predeal pe Facebook unde va tinem la curent cu cele mai noi informatii despre cazare in Predeal. De la bungee jumping la coborare in rapel, toate acestea exista pentru a va face sejurul minunat. Asadar, o cazare in Predeal va deveni o experienta de neuitat, cu prietenii dvs." Administratorul Pensiunii Kasa Verde Predeal.

Pentru amatorii de senzatii tari, bungee jumping-ul este alegerea perfecta. Acest salt in gol este absolut sigur. Grosimea corzii atasate de picioare depinde de greutatea saritorului. Cele doua centre de bungee jumping existente sunt unul la Cheile Rasnoavei, cu inaltimea de 137.5 m si la barajul Vidraru, cu inaltimea de 166 m. Noutatea adusa de Kasa Verde, pensiune in Predeal, este bungee jumping-ul de la 42 m. Aceasta constructie este noua si dateaza din anul 2008. Constructia este reprezentata de catre un pod suspendat peste valea Cheilor Rasnoavei, ce constituie punctul de lansare in coarda elastica si doua cabluri care fixeaza elasticul, montate in paralel. Caderea consta intr-un pendul de 10 m, urmat de o cadere in coarda elastic.

La Kasa Verde, pensiune in Predeal, se practica si coborarea in rapel. Sunt folosite o coarda pentru coborarea propriu-zisa si o coarda dinamica de asigurare. In caz de actionare neadecvata, dispozitivele de coborare sunt autoblocante. Astfel, se asigura o blocare ferma a rapelului. Kasa Verde, pensiune in Predeal, are grija de siguranta dvs., iar un instructor va va fi dat pentru a va insoti.

Pentru persoanele care prefera raftingul, Kasa Verde, pensiune in Predeal asigura echipament adecvat, care consta in casti de protectie, veste de salvare si costume de neopren. Barcile de rafting sunt de 8, pana la 12 persoane, traseul de Buzau avand circa 15 km lungime. Inainte de lansarea la apa participantii la rafting primesc un instructaj util. Mai mult, este asigurat echipament performant si instructori specializati, drept insotitori.

Pentru o doza de andrenalina, Kasa Verde, pensiune in Predeal le pune la dispozitie clientilor proba de echilibru. Aceasta consta in traversarea unei zone de abrupt, cu doua cabluri de otel suprapuse si pretensionate intre Cheile Rasnoavei. Distanta dintre peretii cheilor este de 50 m. Proba are loc la o inaltime de 50 m. Echipamentul pus la dispozitie de catre pensiunea Kasa Verde este urmatorul: ham, scripeti, bucle, coarda de siguranta, manusi. Veti avea, bineinteles, si instructor.

Tot la inaltime veti fi si la activitatea de escaladare. Vanatorii de munte si alpinistii incepatori prefera Cheile Rasnoavei, drept locatie de antrenament. Acest lucru se datoreaza usurintei cu care se ajunge in zona, a varietatii traseelor alpine si a retragerilor destul de simple.

Via ferata mica este un alt mod de a te distra alaturi de prieteni si de a simti aventura muntelui. Acesta reprezinta un traseu amenajat unde, cu un echipament cu cablu de otel, poti urca la o inaltime de circa 40 m. Coborarea de la final se poate face traversand valea pe un pod suspendat ori coborand pe un perete de 40 m, in rapel. Veti avea alaturi, in mod permanent, un instructor. 

Pentru o cazare in Predeal de succes, va invitam sa vizitati o pensiune in Predeal, deosebita, Kasa Verde.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-online/o-multitudine-de-idei-de-agrement-la-kasa-verde-pensiune-in-predeal