O nunta perfecta in pasi de dans

BUCURESTI - 20 mai 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Cursuri

Traditionalul dans nunta al cuplului de miri este un moment special al fiecarei nunti. In mijlocul familiei si prietenilor, tinerii casatoriti au ocazia sa creeze un moment memorabil daca vor avea o coregrafie speciala pentru primul dans ca sot si sotie. O practica din ce in ce mai raspandita, lectiile de dans inainte de nunta pregatesc cuplul pentru a oferi o surpriza invitatilor si pentru a avea ei insisi mai multa incredere in felul cum se misca.

Cursuri Dans Nunta

Cursuri Dans Nunta

 ArtTeam Dance este o echipa tânără şi entuziastă de dansatori profesionişti din cadrul Federaţiei Romane de Dans Sportiv şi promite spectacole de dans unice şi spectaculoase pentru momente de neuitat. Dansatorii nostri au vârste cuprinse între 5 şi 30 de ani şi cu siguranţă vă vor încânta cu dansul şi ţinutele lor. 

Manager ArtTeam.ro

Cea mai populara varianta de dans nunta este valsul mirilor. Indiferent de pregatirea ulterioara in ceea ce priveste dansurile de societate, daca va place sa va petreceti timpul dansand sau faceti tot posibilul sa evitati dansul la petreceri, antrenorii detin toate instrumentele necesare pentru a va anula inhibitiile si pentru a ajunge sa va controlati perfect miscarile si sa va sincronizati cu partenerul sau partenera. Invatarea pasilor va dura foarte putin intrucat instructorul creaza o coregrafie foarte confortabila si natural de reprodus de fiecare cuplu. Astfel momentul de deschidere a celebrarii nuntii va uimi cu siguranta toti invitatii, mai ales daca nu va stiau a fi pasionat de dans.

Specialistii de la studioul de dans vizitat ne spun ca „Din ce in ce mai frecvent, ni se solicita coregrafii alternative, fie pe mixuri de melodii, fie pe melodia preferata a mirilor. Cu toate ca si valsul miresei este foarte popular, mai ales la nuntile elegante, impreuna cu acesta cuplurile vor sa ofere invitatilor si un dans personalizat.” Alegand un pachet complet de lectii dans nunta, puteti invata pasii traditionalului vals, puteti crea o coregrafie personalizata care sa ii anime pe invitati si puteti chiar opta pentru un moment artistic suplimentar, organizat cu dansatori profesionisti. O nunta somptuasa, de poveste, sau o nunta nonconformista, cu atmosfera lejera vor ramane mult mai usor in amintirea invitatilor daca vor fi martorii unei reprezentatii de dans profesionist.

In afara momentului propriu-zis de reprezentatie in fata invitatilor, aceste lectiile de dans pentru nunta vor oferi viitorilor soti cateva momente relaxante impreuna in mijlocul agitatiei pentru organizarea nunti. Planificarea intregului eveniment se spune ca este una dintre cele mai stresante activitati, dar cu lectiile de dans pentru nunta aveti ocazia sa faceti miscare, sa va relaxati si sa va distrati in cateva cursuri intensive.

Avantajele nenumarate oferite de orele de invatare a unui dans de nunta, nu numai ca veti avea o tinuta mai sigura si va veti tonifia corpul, dar veti putea mereu sa va mandriti cu miscarile deprinse in timpul lectiilor de dans. Chiar daca acum nu sunteti impatimiti ai dansului, dupa un ciclu de lectii cu specialisti in domeniu veti dori sa petreceti din ce in ce mai mult timp liber dansand.

Daca inca nu v-am convins, studiile arata ca dansul in doi este un adevarat liant pentru cupluri, iar partenerii care obisnuiesc sa danseze au o casnicie mai fericita si se simt in general mai apropiati. Deci nu ezitati sa va incepeti viata de cuplu chiar cu primul dans nunta al vietii voastre, cu toata gratia asimilata in timpul lectiilor.