Oferta Unica din partea firmei de Paza si Protectie Carpat Guard

BUCURESTI - 22 aprilie 2013

Comunicat tip General in Banci / Asigurari, Tehnologie, Imobiliare

Firma de protectie si paza Carpat Guard are ca obiectiv sporirea sigurantei dumneavoastra, atat cea personala cat si siguranta bunurilor pe care le aveti in proprietate. Carpat Guard va pune la dispozitie oferte avantajoase, servicii de paza si protectie ale caror preturi sunt extrem de avantajoase.

N
Carpat Guard

Carpat Guard

 Ne dorim ca din ce in ce mai multe familii sa isi permita sa isi protejeze casa sau in cazul firmelor, afacerea. Astfel, venim cu oferte atractive si calitative care sa corespunda nevoii de securitate reala a clientilor nostri. 

Manager General - Carpat Guard

Va prezentam o oferta unica in piata de servicii de  protectie si paza  din Romania si anume Sistemul de Alarma Gratuit oferit de catre Carpat Guard. Acest sistem vine intr-un kit standard pentru apartament si nu are nevoie de alte elemente suplimentare pentru a functiona eficient. In cadrul altor spatii, cum ar fi o casa sau o cladire comerciala, trebuie suplimentat numarul de senzori de miscare fata de cel inclus gratuit in pachet. Plata este efectuata doar pentru senzorii suplimentari.

Compania de paza Carpat Guard isi propune sa vina cu o oferta calitativa si accesibila, venind in intampinarea nevoii normale de siguranta a oricarui individ. Aici veti gasi preturi mici si servicii profesionale, alaturi de un personal bine pregatit, care poate face fata oricand situatiilor periculoase si monitorizeaza in permanenta perimetrul casei sau spatiul in care va desfasurati activitatea.

Oferta firmei Carpat Guard include profesionalismul si devotamentul agentilor de paza, ce vine la pachet odata cu plata abonamentului sistemelor de alarma instalate. Astfel, avantajul prezentat in urma achizitiei serviciilor firmei de paza Carpat Guard este sentimentul de siguranta, care astazi este tot mai greu de obtinut.

Misiunea Carpat Guard este aceea de a va face viata mai confortabila si linistita, astfel ca nu scutim niciun efort pentru a va oferi siguranta de care aveti nevoie. Acesta este avantajul de capatai pe care il oferim cu profesionalism si dedicatie, fara sa facem compromisuri. Experienta, dublata de un portofoliu impresionant de clienti si tehnologia de ultima ora, ne recomanda capabili de a face fata tuturor provocarilor. Datorita serviciului on-line de stiri legate de Carpat Guard, aveti acces in permanenta la evenimentele la care firma Carpat Guard participa oferind servicii de paza si protectie.

Pentru mai multe informatii cu privire la firma de paza si protectie Carpat Guard si serviciile oferite de acestea, va sta la dispozitie website-ul http://carpatguard.ro/ . Vizitati-ne si aflati acum modul in care puteti beneficia de oferta noastra.

De asemenea ne puteti contacta la:

office@carpatguard.ro

Tel.:021.311.3513/0737.070.607