Oportunitatea Akuna: produse naturiste pentru o sanatate de fier

BUCURESTI - 25 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Farmaceutic

Akuna , una dintre cele mai apreciate companii internationale din domeniul produselor naturale pentru sanatate, s-a lansat in 2013 si in Romania. Viziunea companiei include crearea unor produse de sanatate complet naturale si de cea mai inalta calitate, care sa ne ajute sa ne mentinem tineri si sanatosi vreme indelungata. De aceea, Akuna a lansat pe piata romaneasca un produs exclusiv de welness, numit Alveo , care energizeaza corpul si il ajuta sa lupte impotriva multor afectiuni.

produse akuna alveo

produse akuna alveo

 Alveo este descoperirea unor medici, cercetatori si nutritionisti si are rolul de a ajuta persoanele active sa aiba o viata implinita. 

Reprezentant Akuna

Despre misiunea companiei Akuna, reprezentantii sai au declarat: „In laboratoarele noastre, combinam ingrediente botanice active, stiinta moderna, tenhici si tehnologie de laborator de ultima ora pentru a fabrica produse naturale de sanatate de cea mai inalta calitate”. Unul dintre produsele rezultate, in urma colaborarii stranse a unui colectiv intreg de medici, cercetatori si nutritionisti, este si Alveo.

Alveo este produs complet de sanatate care se poate lua ca supliment alimentar , fiind realizat din 26 de plante cu proprietati benefice pentru organism. Practic, Alveo este destinat celor care vor sa duca o viata sanatoasa si activa, lucru greu de obtinut si de mentinut, in conditiile in care traim intr-un mediul cel mai adesea foarte poluat si majoritatea produselor pe care le cumparam si folosim ne afecteaza, intr-un mod sau altul, sanatatea. Acoperind lipsurile pe care le resimtim in dieta noastra, Alveo are capacitatea de a detoxifica eficient organismul, dar si sa-l energizeze si sa il protejeze. Complexul de 26 de plante face ca produsul sa aiba proprietati medicinale de exceptie, astfel ca produsul este recomandat atat pentru tratarea diverselor afectiuni, cat si pentru prevenirea acestora.

Cateva dintre ingredientele Alveo includ levantica, Gotu Kola, lemnul dulce, coada soricelului, ginsengul siberian, aloe vera, alga marina bruna, Guarana, alga rosie etc. Toate aceste ingrediente sunt naturale si nu prezinta un risc pentru organism, asa incat produsul poate fi folosit cu incredere de catre toti, atat cei mici cat si cei mari. Totusi, pentru a fi complet siguri, este indicati sa cereti parerea medicului de familie inainte de folosirea produsului.

Alveo are deosebite beneficii pentru organism: ofera o rezistenta ridicata in fata bolilor si a solicitarilor intense, luptand eficient cu virusii, intareste sistemul cardio-vascular si scade nivelul colesterolului, ajuta digestia si imbunatateste functionarea ficatului, confera flexibilitate articulatiilor si previne artroza, previne cancerul, luptand cu radicalii liberi periculosi, si in general, ajuta la regenerarea celulelor organismului, inducand o stare de buna dispozitie si relaxare si oxigenand eficient si optim creierul.

Prin urmare, compania Akuna dedica produsul Alveo acelora dintre dumneavoastra care va doriti o viata activa si implinita. Mai multe detalii despre oportunitatea Akuna si despre produsele oferite, puteti afla aici:

Tel.: 0742.85.86.36/ 0722.69.22.44/ 0768.47.87.45

Email: contact@alveo-akuna.ro

http://www.alveo-akuna.ro/