Optimizare majora pentru scuterele Vespa GTS. Participa la Tombola de la ATVRom si poti castiga un scuter Vespa

BUCURESTI - 28 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Sport, Retail

Modelele de scutere Vespa GTS au primit a doua optimizare majoră în decurs de 10 ani.

.

.

Divizia Vespa a Grupului Piaggio continuă să își extindă amprenta cu noua Vespa GTS 300 HPE. Descendentul Vespone a primit un motor mai puternic, ceea ce deja a atras satisfacția a numeroși fani ai brandului. Siguranța vine standard cu câteva subsisteme de protecție a tracțiunii ca parte a pachetului de bază, plus iluminare cu LED-uri. Mai mult decât atât, noul scuter Vespa GTS 300 rămâne fidel designului în stil clasic care l-a consacrat imediat după cel de-al II-lea război mondial. Generatii intregi de piloti au apreciat inca de pe atunci performantele dovedite ale modelelor de scutere Vespa.

Când te gândești la scuterele italiene old-school, instant apare numele Vespa, iar noul GTS 300 HPE nu face excepție. Detaliile de design premium alături de spațiul mărit de depozitare sub șa și portul USB fac parte din îmbunătățirile aduse acestui model. Discurile de frână față și spate vin standard cu sistem ABS, precum și cu sistem de control al tracțiunii. Jantele de 12 inch sunt în armonie cu look-ul per ansamblu. Motorul 278cc este cuplat la transmisia CVT optimizată.

Avantaje pentru rideri

Noua Vespa GTS dispune de un motor de înaltă performanță capabil să livreze 23,8 cai putere la 8,250 rpm. Pentru profesioniștii mereu în mișcare, o viteză de 87 mph poate fi suficient de tentantă dacă nu putem la socoteală altitudinea, încărcătura sau alți factori. În consecință, acest model îi favorizează pe cei care fac zilnic naveta spre serviciu sau școală.

Riderii vor putea beneficia de asemenea de sistemul VESPA MIA care asigură conectivitatea cu dispozitive smartphone. Noul GTS 300 este disponibil în versiunile: varianta de bază GTS, GTS 300 Super, GTS SuperSport, GTS Touring și noul GTS SuperTech.

Specificații pentru versiunea de baza GTS 300 HPE:

Motor: 1 cilindru, 4-timpi, 4 valve, răcire pe lichid
Capacitate: 278 cc
Putere maximă: 23.8 cp (17.5 kW) la 8,250 rpm
Cuplu maxim: 26 Nm la 5,250 rpm
Sistem: pe injecție 
Transmission: CVT 
Ambreiaj centrifugal automat uscat

Dimensiuni
Ampatament: 54.3 inch (1,380 mm)
Lungime/Lățime: 76.8 inches/29.7 inch (1,950/755 mm)
Înălțime șa: 31.1 inch (790 mm)
Capacitate rezervor: 7 litri
Economie de combustibil: 75.5 mpg (31.2 km/l) (WMTC standard)

Scuterul Vespa GTS 300 2019 vine cu trei scheme de culoare atractive: albastru - Blu Energia, verde - Verde Relax, gri - Grigio Dolomiti.

Dacă vă întrebați ce oferă concurența, trebuie să luați în considerare și oferta companiei-părinte Piaggio, mai precis modelele de scutere Piaggio Beverly.  Cu toate că Piaggio Beverly 350 acesta din urmă dispune de o capacitate mai mare (330cc și 30,2 cai putere), GTS 300 este un partener ideal pentru tranzitul între orașe plus ca aduce un stil aparte.

Datorită optimizarilor tehnice și stilistice, scuterul Vespa GTS 300 HPE 2019 furnizează o eficiență de consum superioară, o rulare lină și silențioasă și se integrează de minune în peisajul urban fiind o alternativa inspirata pentru tranzitul urban si suburban.

CASTIGA UN SCUTER

Cumpara Tichete Tombola, in valoare de 100.00.RON. Campania Promoţională este organizată şi se desfăşoară pe teritoriul Romaniei în perioada 14 februarie 2019 – 14 martie 2019, in toate magazinele Organizatorului, denumite in contiuare “Magazin Participant”, precum si pe siturile Organizatorului.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-online/optimizare-majora-pentru-scuterele-vespa-gts-participa-la-tombola-de-la-atvrom-si-poti-castiga-un-scuter-vespa