Prin metoda noastra EASYBUY, va oferim cel mai simplu mod de a gasi cartusul si pretul care vi se potriveste

BUCURESTI - 18 februarie 2013

Comunicat tip General in IT&C

Accesand smartink.ro, aveti posibilitatea sa gasiti exact cartusul care se potriveste imprimantei dumneavoastra fie ca este vorba de un cartus hp , cartus lexmark sau cartus imprimanta samsung ori alt cartus sau toner imprimanta de care aveti nevoie. Printr-o baza de date bine pusa la punct smartink.ro returneaza rezultatul asteptat intr-un timp foarte scurt lasandu-va posibilitatea sa comandati online cartusul imprimantei dumneavoastra.

Toner imprimanta. Punem la dispozitia dumneavoastra tonere pentru implrimanta

Toner imprimanta. Punem la dispozitia dumneavoastra tonere pentru implrimanta

 Va oferim cel mai simplu mod de a gasi cartusul imprimantei tale 

Manager smartink.ro

Accesand smartink.ro, aveti posibilitatea sa gasiti exact cartusul care se potriveste imprimantei dumneavoastra fie ca este vorba de un cartus hp, cartus lexmark sau cartus imprimanta samsung ori alt cartus sau toner imprimanta de care aveti nevoie. Printr-o baza de date bine pusa la punct smartink.ro returneaza rezultatul asteptat intr-un timp foarte scurt lasandu-va posibilitatea sa comandati online cartusul imprimantei dumneavoastra.

De multe ori suntem pusi in situatia sa facem compromisuri pentru produsele folosite, cu scopul de a economisi bani, insa atunci cand este vorba de consumabilele imprimantei a face economie comandand un produs ieftin provenind din gama consumabilelor echivalente nu este potrivit. Daca vorbin despre un cartus hp pe cerneala, acesta daca se intampla sa nu fie de calitate buna, poate avea ca si rezultat obtinerea unor imprimari foarte slabe din toate punctele de vedere, inclusiv estetic dar si in ceea ce priveste consistenta imprimarii pe coala de hartie.

Chiar daca veti utiliza imprimanta doar ocazional, sau in situatii in care numarul de pagini listate lunare depaseste cinci sute de exemplare, veti putea beneficia de rezultate perfecte prin alimentarea imprimantei cu un cartus lexmark de capacitate mica daca nu aveti mult de printat, sau atunci cand volum de printare este insemnat un  cartus brother  de capacitate mare va oferi siguranta unor printari continue si calitative.

Este foarte important de stiut ca atunci cand cumparati o imprimanta care are ca sursa de alimentare cerneala din cartuse, aceasta trebuie utilizata regulat, pentru ca un cartus hp nefolosit mai mult de circa o luna de zile se poate usca. Avantajul unui imprimante pe cerneala este dat de costurile mai mici pe care le aveti cu consumabilele potrivite pentru aceasta, de aceea costul pe pagina folosind un cartus samsung este mai mic decat daca ati utiliza o imprimanta de alt tip. Cu toate acestea sunt situatii in care o imprimanta cu cerneala nu poate face fata cerintelelor de lucru, chiar daca ar folosi un  cartus canon  de capacitate mare, fiind necesar ca acesta sa fie schimbat des.

Pentru depasirea acestor inconveniente aveti nevoie de o imprimanta laser, care va folosi un  toner hp  ce poate alimenta printarea a multe sute de pagini chiar daca nu este de volum mare ca si incarcatura utila. Pe langa ecartul marit al numarului de pagini pe care il aveti la dispozitie, sunt utilizatori care apreciaza mai mult o imprimanta laser din difertite motive. Odata ce a fost schimbat un  toner samsung , acesta in situatia in care este unul original va putea fi folosit pentru o perioada extinsa de timp fara a exista vreun pericol in sensul periclitarii continutului sau consumabil. Cu alte cuvinte orice toner canon veti utiliza, pulberea care impresioneaza foile de hartie nu se va usca niciodata, asadar nu intervine riscul de a pierde continutul prin neutilizare pentru un anumit interval de timp.

Prin urmare pe langa calitatea printarii apreciata de catre utilizatorii de imprimate laser intervine si durata mult extinsa de stocare al unui toner epson, care in principiu poate fi gata de lucru chiar si dupa un an de nefolosire al imprimantei, in cazul in care aceasta a fost tinuta intr-un mediu obisnuit, fara execese de temperatura sau umiditate crescuta. Singurul lucru care ar putea impiedica trecerea la folosirea unei imprimante laser este costul putin mai mare al unui  toner lexmark , insa cantarind serios ambele variante si stiind exact domeniul in care va fi folosita imprimanta este posibil sa ajungeti la concluzia ca un toner brother original si potrivit cu perifericiul detinut, ar putea fi varianta pe care merita sa o adoptati. Ramane acum la latitudinea dumneavoastra sa marcati avantajele si dezavantajele dintre consumabilele pe baza de cerneala si cele care folosesc toner.

Viziteaza smartink.ro si alegeti cartusul imprimantei dumneavoastra