Rezistenta si pasiune pe biciclete KTM

BUCURESTI - 11 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport, Turism, Logistica/Transport

Plecatul la mare pe bicicleta KTM in apropierea datei de 1 mai este o obisnuinta pentru o parte dintre noi. Drumul este destul de lung, cei aproape 300 de km sunt o adevarata provocare pana si pentru bicicleta, motiv pentru care este bine sa nu lipseasca din rucsac piese de schimb biciclete.

Rezistenta si pasiune pe biciclete KTM

Mersul pe bicicleta a ajuns sa fie o placere, iar aceasta modalitate de deplasare este din ce in ce mai cautata. Drumul de la serviciu acasa si invers ajuta la intretinerea sanatatii contribuind astfel la reducerea poluarii, dar si la economii in bugetul personal.

Iubitorii de biciclete stiu ca pot aparea diverse inconveniente pe traseul prestabilit. Cunoscand toate riscurile, biciclistii amatori si experiementati se gasesc sa colinde magazine de biciclete pentru a-si completa echipamentul. "Costumul este foarte important pentru mine, echipamentul este complet incepand de la casca si terminand la genunchiere." a declarat un pasionat al aventurii pe bicicleta.

Actorii care joaca un rol important in materie de aprovizionare sunt acele magazine de biciclete care pun la dispozitie nenumarate modele care sa satisfaca dorintele unul panel cat mai mare de clienti. Capacitatea de rezistenta la stres intens, la drumuri lungi, facilitatea cu care se pedaleaza, dar si rapaditatea de care dau dovada, bicicletele KTM   sunt potrivite nu doar pentru mersul la mare, dar si pentru trasee montane , plimbari prin paduri ori in parcuri.

Experienta si performanta bicicletelor KTM se observa in fiecare exponat din magazine de biciclete care are menirea de a iesi in evidenta fata de altele. Pasiunea de a merge pe bicicleta zace in fiecare dintre noi, iar mai ales acum, ca adulti, putem constientiza toate beneficiile mersului pe bicicleta atat in materie de sanatate, economice si cat pura placere.