Riscurile consumului de apa imbuteliata

BUCURESTI - 11 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie, Sanatate, Tehnologie

De-a lungul vremii, datorita unor campanii de promovare bine directionate, am fost invatati faptul ca apa imbuteliata este o solutie eficienta in detrimentul consumului apei de la robinet, aceasta avand un continut mai scazut de substante care pot dauna organismului uman. Dar care este adevarul din spatele acestui scenariu?

filtru apa cu osmoza inversa

filtru apa cu osmoza inversa

 Acoperim intreaga gama de servicii, de la diagnosticarea problemei, oferirea unor solutii eficiente si transparente adaptate conditiilor fiecarui spatiu, livrarea si instalarea echipamentelor, service pe durata utilizarii echipamentului, atat in perioada de garantie cat si ulterior, in functie de cerintele fiecaruia. 

- Emanuel Paraschiv, Administrator Aquatech

De-a lungul vremii, datorita unor campanii de promovare bine directionate, am fost invatati faptul ca apa imbuteliata este o solutie eficienta in detrimentul consumului apei de la robinet, aceasta avand un continut mai scazut de substante care pot dauna organismului uman. Dar care este adevarul din spatele acestui scenariu?

Exista o serie de ipoteze care s-au lansat in ultima vreme, privind rezultatele testelor executate pe o serie de brand-uri recunoscute de apa imbuteliata, acestea sfarsindu-se total nesatisfacator pentru anumite marci si partial satisfacator pentru altele. Insa dincolo de testele de calitate a apei imbuteliate, exista factori la fel de importanti, precum normele de depozitare si transport ale apei la sticla.

Iata conditiile in care apa imbuteliata ar putea fi mai buna pentru organismul uman, decat cea de la robinet:

- Transportul acesteia de la fabrica pana pe raftul de vanzare al unui magazin se face in conditii recomandate, ferit de temperaturi prea inalte sau inghet. Din nefericire aceste recomandari de depozitare a apei nu sunt intotdeauna respectate, apa fiind de cele mai multe ori depozitata la temperaturi contraindicate precum caldura soarelui;

- Sursa apei imbuteliate se presupune ca este cea de izvor natural, aceasta fiind imbuteliata respectand norme sanitare impuse, exista insa ambalaje ale unor brand-uri in cadrul carora nu este mentionata provenienta acesteia;

- Din fericire apa imbuteliata nu contine clor, iar ca si efect pozitiv pentru cumparatori este precizata existenta unor vitamine si minerale aparent benefice organismului uman. O informatie probabil nu foarte cunoscuta este aceea ca rolul apei nu este de a asigura organismului vitaminele si mineralele necesare, iar aceste substante care pot exista in continutul apei imbuteliate nu au nici un aport si nu aduc modificari pozitive organismului uman;

- Este de recomandat ca apa de uz casnic sa fie imbuteliata in recipiente de sticla, pentru a asigura o protectie sporita impotriva posibilelor bacterii, insa un procent de peste 60% al apelor imbuteliate se pot gasi in sticle de plastic, acest material avand un efect poluant pentru apa, favorizand aparitia bacteriilor;

- Un ultim factor il presupune pretul apei imbuteliate. Un procent ridicat al pretului apei imbuteliate il constituie ambalarea si etichetarea produsului, de asemenea in pretul produsului este inclus transportul, depozitarea, precum si campaniile de promovare create asupra acestuia. Asadar, care este defapt pretul de pornire a unei sticle de apa imbuteliata?

 

Asadar se pare exista anumiti factori pe care nu ii putem controla, privitor calitatii apei imbuteliate, rezultand faptul ca apa imbuteliata nu este intotdeauna ceea ce am crezut ca vom cumpara.

Care este solutia? Noi va propunem cea mai eficienta metoda de a scapa de grija acordata acestor aspecte: instalarea unui filtru de apa cu osmoza inversa , pentru ca tu sa poti obtine, chiar la tine acasa, apa potabila ultrapura.

Aquatech este principalul importator de filtre cu osmoza inversa, pentru a obtine apa de calitate chiar in confortul casei tale!

Care sunt avantajele instalarii unui filtru de apa cu osmoza inversa?:

- Mai multi bani la bugetul casei. Gata cu drumurile pana la magazin pentru achizitionarea apei potabile!

- Gata cu stresul! Pe langa faptul ca vei scapa de povara transportului apei imbuteliate de la magazin catre casa ta prin instalarea unui filtru de apa la robinet, daca apa curenta se va opri, tu te vei putea bucura de un spatiu de depozitare de 12 litri a apei osmozate.

- Tenul tau iti va multumi! Apa osmozata este perfecta pentru curatarea tenului sensibil si nu numai! Vei aduce un aport benefic sanatatii acestuia, renuntand la utilizarea directa a apei curente asupra acestuia.

 

Redu cheltuielile si vezi si tu oferta Aquatech pentru filtre de apa si alege-l pe cel care ti se potriveste!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-online/riscurile-consumului-de-apa-imbuteliata