Schele de inchiriat - depozituldeschele.ro

BUCURESTI - 21 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii

Sustinem afacerea ta, la inaltime, prin oferirea serviciilor complete cu schele de inchiriat, profesionale. Profita de ofertele personalizate, in functie de proiectul tau, puse la dispozitie de catre Depozitul De Schele SRL!

Schele de inchiriat - DepozitulDeSchele.ro

Schele de inchiriat - DepozitulDeSchele.ro

 Schele de inchiriat – Caracteristici generale 

Lotul de schele metalice oferit de catre depozituldeschele.ro se deosebeste de schela metalica clasica datorita calitatii profesionale, garantate si printr-un grad ridicat de flexibilitate in lucrul cu diverse cadre metalice tip standard.

Formate din stalpi de otel cuprinsi intre 2-3m, schelele metalice de inchiriat de la depozituldeschele.ro sunt prevazute cu un sistem de V-uri, la fiecare jumatate de metru, oferind posibilitatea de a stabili nivele de lucru pentru acces, oriunde este necesar.

Sistemul de profil T ajuta la fixarea podinelor, creand in acest mod tipuri de structuri de schele metalice ce permit intercalarea cu alte structuri, pentru facilitatea modalitatii de lucru in cadrul constructiei.

 

Pret schele de inchiriat

Cu posibilitatea de ofertare in functie de proiect si necesitatile acestuia, depozituldeschele.ro pune la dispozitia partenerilor sai tarife personalizate.

Serviciul pentru inchiriere schele pentru fatada constituie costuri cuprinse intre 1 si 1,5 Euro / mp / luna + TVA, in functie de perioada de inchiriere schele.

Pentru suprafete mici de schela, de pana la 100 mp / schela depozituldeschele.ro propune un cost de 150 Euro / luna + TVA cu transport inclus in Bucuresti.

 

Lot schele de inchiriat Kwikstage

Schela metalica tip Kwikstage contine inclus in pachetul de inchiriere, elemente precum: tije standard, traverse, podine de lemn, diagonale, grinzi metalice asamblate cu ajutorul jack-urilor reglabile si cuplajelor.

Datorita caracteristicilor incluse, privind indeplinirea normelor de securitate cerute de catre UE, schelele metalice K-stage indeplinesc norme de siguranta pentru utilizare la peste 50 m inaltime.

Accesorii incluse in lot pentru schele de inchiriat 

Cu un lot dotat cu accesorii usor de utilizat, optimizand posibilitatea personalizarii schelei in functie de proiect, serviciul pentru inchiriere schele este unul ultra-complet, oferind chiar si posibilitatea de a transporta lotul de schele comandat sau chiar de asamblare si dezasamblare schela.

Cu traversa de intoarcere inclusa, ce formeaza o intoarcere de 90° pe un traseu de schela, traverse de acces la scara cu o lungime nominala de 1,2m si console de scandura ce formeaza o platforma extra pentru schela existenta, accesul la inaltime este facilitat si ultra-rapid.

 

Contact depozit schele metalice

Pentru a obtine o oferta personalizata precum si totalitatea accesoriilor incluse in pachetul de schela de inchiriat, suna la 0735 211 091 sau solicita oferta de pret la adresa office@depozituldeschele.ro.