Scurta prezentare Laser Megazone. O noua distractie in Bucuresti.

BUCURESTI - 30 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

"Portile celei mai mari arene de laser tag din Romania sunt deschise ! Vino la Laser Megazone in Bucuresti si vei fi primit intr-un centru de recreere Hi-Tech in marime naturala !"

laser-megazone-bucuresti

laser-megazone-bucuresti

 Portile celei mai mari arene de laser tag din Romania sunt deschise ! Vino la Laser Megazone in Bucuresti si vei fi primit intr-un centru de recreere Hi-Tech in marime naturala ! 

Administratorul LaserTag Megazone

LaserMegazone

Lasermegazone.ro este acum in Bucuresti. Puteti urmari noutati, imagini si idei de distractie cu pe pagina de Facebook. Aici aveti si un filmulet de prezentare unde puteti vedea ce se intampla la lasermegazone.


De ce un LaserMegazone la Bucuresti?

Sunteti intre prieteni. Cine nu  s-a regasit in situatia de a trebui sa faca o alegere pentru tot grupul de a petrece cateva ore din zi sau seara intr-un loc pe gustul tuturor? Parcuri de distractii, cinematografe, bowling, patinoar, mini golf… lista locurilor de distractie unde platesti este una lunga si traditionala. Totusi, de un deceniu in Europa, moda a adus in prim plan jocul de Laser Tag (LaserMegazone este numele comercial al acestui concept). Reteta este una simpla:  formeaza echipe de jucatori (colegi de munca, prieteni, familie), echipeaza-i intr-un combinezon hi tech in culorile echipei astfel formate, da fiecarui membru un pistol laser, inchide-i 20 de minute intr-un labirint special amenajat, adauga efecte fumigene si muzica tehno din belsug si lasa-i sa se joace. Vor fi cu siguranta innebuniti de joc.

 

Un pic de istorie…

 Conceptul de Laser-Tag vine din Statele Unite. Inventatorul acestui joc, George Carter, a avut ideea “bataliilor laser” dupa ce a vazut StarWars in 1977. Cu timpul Carter si-a dezvoltat ideea si tehnologia si in 1984 apare prima arena de joc in Texas, cu numele de Photon. Succesul devine fulminant in Statele Unite. In linii mari tehnologia de joc este inspirata de un program de antrenament militar al armatei Statelor Unite – MILES – care consta in atingerea tintei adverse printr-un sistem cu infrarosu ghidat de o unda laser. Punctajul este stabilit prin numarul de lovituri reusite pe tinta adversa.

 

 Cifre….

 Astazi sectorul de jocuri laser insumeaza peste 1100 de locatii in lume, din care 630 numai in America de Nord, 230 in Europa si 40 in zona Pacificului. Megazone, conceptul care exista si aici in Bucuresti,  numara peste 250 de locatii in lume, cu locatii spectaculoase, dintre care cel din Las  Vegas poate gazdui simultan 120 de jucatori.

 Etica (crezul , motto-ul) noastra: fair play si non violenta

 Pentru impatimitii jocurilor de PC  conceptul este evident transpunerea in realitate a unui enorm teren de joaca, unde se pot confrunta pe bune. Pentru cei reticenti solutia este una singura: incercati-l si veti deveni dependenti.

Jocul este dominat de spiritul  de echipa intr-un mediu fair play si non violent ale carui reguli precise sunt reamintite inaintea fiecarei partide de joc. La LaserMegazone nimeni nu se refera la “scoaterea din joc a adversarilor” ci la “dezactivarea” acestora cu ajutorul armei laser. Intr-un final nu se pune problema de atingerea adversarilor ci a tintelor luminoase de pe echipamentul acestora. Jucatorii sunt doar niste tinte care se misca. Megazone este deci un joc privat de sentimentul de razboi, si datorita decorului Star Wars jucatorul intra intr-o lume complet diferita de prezent-ul traditional. Senzatii tari garantate!

 Target-ul nostru….

 Target-ul principal ramane grupa de varsta 15-40 de ani. Cu toate acestea politica noastra de marketing se indreapta spre copii prin organizarea de promotii special sau petreceri pentru ziua de nastere, dar si spre grupuri organizate  - de exemplu LaserMegazone este locul ideal pentru organizarea de team building.

 Clientii nostri sunt in general barbatii; femeile sunt si ele dornice sa se distreze si sa se detensioneze, fara insa acest spirit de competitie care domina intre barbati. De aceea exista seri speciale pentru fete in care fisele de scor nu exista, tocmai pentru a elemina aceasta clasificare.

 Nivelul de investitie necesar pentru a deschide un Megazone….

 Un centru de joc ca cel de aici a necesitat o investitie de 150.000 de euro, fara cladirea in sine. Acest buget este impartit in 40 % investitia in partea tehnica -  armurile, sistemul radio, softul  care controleaza jocul -  si 60 % amenajarea efectiva a labirintului, echipamentul audio-video si amenajarea barului.  

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-online/scurta-prezentare-laser-megazone-o-noua-distractie-in-bucuresti