Servicii convenabile de paza si monitorizare de la Carpat Guard

BUCURESTI - 4 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle

Detinerea in contextul actual a unui serviciu de orice tip de la firma Carpat Guard prin care puteti beneficia de un contract de paza si monitorizare pentru un obiectiv nu mai reprezinta vreo noutate, ci mai degraba un serviciu uzual pe care tot mai multe persoane cauta sa il puna in aplicare.

N
Firma de paza si protectie, Carpat Guard

Firma de paza si protectie, Carpat Guard

 Timpii de raspuns in care o echipa de interventie este prezenta dupa declasarea alarmei este estimat intre 5 si 10 minute. 

Reprezentant Carpat Guard

Am incercat sa identificam avantajele pe care le-am primi prin contractarea de la Carpat Guard a unui astfel de serviciu pentru ca oferta este tot mai diversificata si nu intotdeauna pretentiile legate de plata acestor servicii sunt la acelasi nivel cu beneficiile pe care le putem primi.

In primul rand, am mers pe ideea ca dorim sa asiguram paza si monitorizarea unei locuinte obisnuite, care este situata intr-un bloc cu mai multe apartamente. In mod obisnuit fiecare dintre noi ar considera ca primul lucru pe care l-am putea face este sa instalam o alarma de apartament si ca masura suplimentara sa avem activ si un serviciu care sa o monitorizeze eficient si cu costuri rezonabile.

In aparenta acest demers pare a fi corect si bine-venit, insa iata ce am aflat atunci cand am decis sa activam serviciul chiar cu firma Carpat Guard. La sediul firmei am stat de vorba cateva minute cu administratorul, care afland care sunt planurile noastre ne-a spus: „Decizia dumneavoastra este buna insa veti cheltui bani in plus. Nu aveti motive sa cumparati separat un sistem de alarmare atat timp cat oferta Carpat Guard include acest sistem gratuit atunci cand semnam impreuna un contract tip abonament lunar. Aveti de platit doar 79 de lei si totul este monitorizat.”

Recunoastem ca am fost mirati la auzul acestei propuneri, insa atunci cand am dezvoltat ideea am aflat ca nu vom avea niciun fel de grija legata de sistemul de alarmare timp de 2 ani pentru ca acesta este in garantie si mentenanta direct la Carpat Guard. Mai mult decat atat exista o polita de asigurare care este parte din contract si care are o valoare de 50000 de euro, fiind activata imediat dupa semnarea si instalarea dispozitivului de alarmare.

Mai mult decat atat, am fost asigurati ca timpii de raspuns in care o echipa de interventie este prezenta dupa declasarea alarmei este estimat intre 5 si 10 minute datorita faptului ca in permanenta exista in teren echipe mobile care patruleaza in diverse zone. In ceea ce priveste modul de utilizare al alarmei nu veti avea niciun fel de probleme pentru ca tot tehnicienii Carpat Guard va vor arata cum sa o utilizati.

Cu o astfel de oferta am inteles ca orice alta interventie din partea oricui nu isi mai are rostul, drept pentru care consideram ca nu exista alte motive pentru care oricine are nevoie de paza si protectie pentru propria locuinta ar proceda unilateral, sau in cu totul alta varianta.

De regula, deciziile de acest gen trebuie luate doar dupa consultarea unui partener de specialitate. In acest moment firma de paza si protectie, Carpat Guard, prin activitatea recunoscuta pe care o desfasoara ca fiind bine apreciata, este in mod cert unul dintre cei mai bine cotati parteneri pe care i-ati putea alege.