Servicii SEO sau Campanii Adwords ?

BUCURESTI - 9 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, HoReCa, Retail

SEO si Google Adwords fac parte dintre principalele instrumente in cadrul marketingului online. Avand similaritati si/sau diferente reale, acestea utilizate doar impreuna vor genera rezultatele dorite. Ce sunt acestea si cum te pot ajuta sa iti dezvolti afacerea intr-un mod rapid si eficient? Afla si tu in cele ce urmeaza!

Servicii SEO / Campanii Adwords

Servicii SEO / Campanii Adwords

Ce este SEO?

SE0 – reprezinta acronimul pentru Search Engine Optimization, mai exact optimizare pentru motoarele de cautare. Analizand o serie de strategii pentru atragerea primelor pozitii in cadrul rezultatelor cautarilor pe motoarele de cautare recunoscute (in special Google), efectuate de catre un anumit grup tinta pe care un business il targeteaza.

Ce reprezinta Google Adwords?

Google Adwords – iti ofera posibilitatea de a afisa rezultatele in cadrul motorului de cautare Google, cu ajutorul reclamelori platite pe click. Acestea pot aparea deasupra sau in josul primei pagini. Vazute ca fiind spatii publicitare platit catre Google, pozitia oferita in cadrul rezultatelor cautarilor se genereaza in urma unei licitatii cu un cost maxim licitat pentru un anumit cuvant cheie.

Serviciile SEO sau Campaniile Adwords sunt doua tehnici diferite dar au capacitatea de a se completa reciproc. Inca de la inceputul campaniei cu ajutorul campaniilor Adwords ai posibilitatea de a te afisa in cadrul primei pagini a rezultatelor in cadrul cautarilor Google. Rezultatele fiind active in limita a unui buget alocat pe zi. In cazul campaniilor de promovare SEO, primele rezultate sunt vizibile in aproximativ 6-12 luni de la inceperea campaniei SEO.

Afla cum poti implementa cele mai eficiente campanii SEO sau Adwords, contacteaza-ne la numarul 0740 065 563, viziteaza-ne la www.creative-ones.com/ro sau scrie-ne la adresa office@creative-ones.com

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-online/servicii-seo-sau-campanii-adwords