Servicii si Promotii de Aparate Aer Conditionat ce Sunt Oferite pe Topaerconditionat.ro

BUCURESTI - 19 martie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Retail, Imobiliare

Suntem in top la aparate de aer conditionat si odata cu venirea primaverii dorim sa prezentam promotiile noastre ce tin de aer conditionat, punandu-va la dispozitie o gama larga de oferte din care sa va alegeti din timp aparatul fara a astepta venirea verii si a caldurilor insuportabile.

Oferte Aer Conditionat la TopAerConditionat.ro

Oferte Aer Conditionat la TopAerConditionat.ro

 SC TOP SERVICES IND. SRL a fost infiintata in anul 2004 si are ca obiect de activitate vanzarea, instalarea si asigurarea garantiei si postgarantiei echipamentelor de aer conditionat.  

Manager, Top Services Ind

Calitatea vietii omului tine in mod direct de confortul termic pe care il simte in locurile unde isi desfasoara activitatea sau in cadrul locuintei sale unde cauta relaxare si destindere de aceea, solutiile noastre vin sa acopere aceasta necesitatea si stim ca un aparat de aer conditionat trebuie sa raspunda intr-un mod eficient cerintei de a scadea temperatura, de a inlatura umiditatea si de a filtra aerul asa ca, pe website-ul nostru punem la dispozitie produse de top de la cei mai mari producatori din piata ce garanteaza calitate si eficienta.

Vizitand website-ul  topaerconditionat .ro veti vedea cat de simplu si usor este sa alegi si sa comanzi aparatul potrivit dorintelor tale iar meniul de clasificare si selectare al produselor ce este prezent pe site, pune la dispozitie optiunea ca dumneavoastra sa comparati si sa va incadrati in bugetul propriu astfel, obtineti cea mai buna oferta raportata la calitate pret disponibila la noi pe site.

Serviciile oferite de catre topaerconditionat.ro sunt profesioniste si complete incepand de la vanzare, la instalare si la oferirea garantie ce tine de aparate de aer conditionat .

Va stam la dispozitie atat cu sfaturi practice cat si consiliere pe achizitii cu privire la dotarea spatiilor de birouri cu aparatura de aer conditionat iar experienta noastra de 9 ani ne recomanda in a oferi solutii la orice fel de problema ce tine de acest domeniu.

Viziteaza-ne website-ul topaerconditionat.ro si beneficiaza acum de promotiile noastre la aparatele de aer conditionat.

Sau contacteaza-ne la unul din numerele de telefon: 0758.334.333; 0726.785.782; 0214.560.333