Sisteme dedurizatoare - Previne depunerea de calcar

BUCURESTI - 17 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Farmaceutic, Agricultura

Depunerile de calcar iti dau batai de cap? Elibereaza-te de problemele cauzate de depunerile de calcar, alege acum sa protejezi sistemul sanitar din casa ta. Afla cum!

Filtre Dedurizatoare - Dedurizarea apei | Aquatech International

Filtre Dedurizatoare - Dedurizarea apei | Aquatech International

Prin utilizarea de statii de dedurizare ajuti la prevenirea depunerilor de ioni duri de calciu si magneziu in instalatia de apa, protejand astfel obiectele sanitare precum: boilere, cazane, masini de spalat, expresoare de cafea etc.

Aquatech International pune la dispozitie o gama impresionanta de sisteme pentru filtrarea apei, pentru asigurarea sistemului sanitar protejat si implicit a sanatatii optime a organismului tau.

Instalarea sistemelor de filtrare ajuta la reducerea cheltuielilor casei tale prin renuntarea la costurile de reparatie si intretinere a sistemului sanitar. Aplica sistemele de dedurizare a apei chiar si in: pensiuni, hoteluri, institutii de sanatate, spalatorii etc. Datorita design-ului ergonomic placut, poti amplasa sistemul de filtrare oriunde in bucatarie, camera de serviciu, pivnita etc.

Care sunt avantajele instalarii unui sistem de dedurizare?

- functionarea rapida datorita comenzii electronice

- regenerarea contracurent

- nu necesita supraveghere

- reparatiile de intretinere sunt minime si se efectueaza anual

Afla informatiile tehnice dorite, contacteaza-ne la: 021.411.2000 / 021. 411.3000 / 0737.066.660 sau la adresa de e-mail: sales@aquatech.ro sau office@aquatech.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-online/sisteme-dedurizatoare-previne-depunerea-de-calcar