Solutii performante pentru piscine publice

BUCURESTI - 20 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Imobiliare

Solutiile moderne de constructii piscine permit dotarea corespunzatoare a salilor de sport, hotelurilor, centrelor spa si de tratament, dar si a campusurilor universitare si a altor functiuni recreative. Aceasta este practic solutia pentru a creste valoarea unei investitii, piscinele comerciale fiind atribute care vor atrage cu siguranta un numar mare de clienti.

constructii piscine

constructii piscine

 Piscinele sunt o atractie atat pe timpul verii, cand permit tuturor sa se bucure de soare, dar si in extrasezon cand sunt protejate optim de intemperii, praf si de temperaturile reci. 

Reprezentant al magazinului de piscine elcoratech.ro

Gama competitiva de preturi piscine raspunde tututor cerintelor si asigura un raport optim calitate pret. Toate persoanele care au petrecut timp intr-o piscina interioara stiu cat de deranjante sunt mirosul, iritarea ochilor si a cailor respiratorii si uscarea excesiva a pielii. O piscina cu adevarat performanta va utiliza sisteme alternative de filtrare si purificare a apei, oferind clientilor sai confort maxim in timpul utilizarii piscinei.

Aceste solutii sunt disponibile intr-un magazin piscine specializat care ofera toata gama de accesorii de filtrare, pompare, refulare si purificare astfel incat sa nu fie necesar sa folositi metode rudimentare precum dezinfectarea cu clor.

Fie ca afacerea pe care o promovati este de tip recreational, curativ sau sportiv, solutiile contemporane de constructii piscine acopera toata plaja de cerinte in materie de calitate si performanta. Pentru piscinele comerciale costurile de intretinere si calitatea in exploatare sunt cele mai importante considerente, de aceea planificarea are un rol deosebit de important pentru a garanta satisfactia clientelei. Forma piscinei influenteaza direct modul de utilizare, de aceea este recomandat sa corelati destinatia viitoare a tipului de piscina ales.

Vestea buna este ca nu exista o diferenta semnificativa de preturi piscine pentru tipurile disponbile pe piata, fie ca alegeti o piscina monobloc, metalica sau din beton, construita cu ajutorul unui sistem inteligent de cofrare.

Pentru a usura procesul de planificare a constructiei piscinei, puteti folosi cateva repere care vor garanta succesul investitiei. Piscinele recreationale din waterpark-uri sau alte locatii care se adreseaza familiilor trebuie sa aiba o adancime mica sau medie. Forma lor poate fi oricare, iar sistemele modulare de construire a piscinelor va permit sa realizati forme dintre cele mai complicate, cum ar fi de palmier, animale marine sau alte motive exotice.

O piscina destinata sportului va trebui sa aiba contur regulat, cu margini paralele, iar pentru centre spa pot fi utilizate piscine monobloc, usor de intretinut si confortabile pentru utilizatorii lor. Echipamentul necesar pentru intretinere este disponibil intr-un magazin piscine specializat, care ofera si toate solutiile necesare igienizarii corespunzatoare a piscinei.

Daca doriti sa implementati o solutie multifunctionala si sa profitati la maximum de investitia facuta, puteti opta pentru o piscina metalica sau din beton in forma de „L”. O astfel de forma este un hibrid intre o piscina recreationala si o piscina sportiva. Bratul mai scurt poate fi proiectat astfel incat sa gazduiasca jocul copiilor sau diferite activitati acvatice pentru familie, in timp ce bratul mai lung este ideal pentru inot.

Optand pentru piscine din beton puteti pune la dispozitie si activitati complementare precum sariturile, pentru ca modul lor de constructie nu necesita un anumit raport intre laturi si adancime. Acestea beneficiaza de un plus de calitate datorita sistemului performant de cofrare care asigura etanseitate si in urma caruia peretii piscinei se bucura de planeitate si netezime, fiind gata de a fi finisati in modul dorit.

Majoritatea piscinelor comerciale sunt realizate in spatii interioare ale cladirilor, dar noile oportunitati in domeniu va permit sa optati pentru piscine exterioare si acoperiri piscine care faciliteaza o gama mai mare de activitati si vor atrage o clientela mai diversificata. Ele vor fi o atractie atat pe timpul verii, cand permit tuturor sa se bucure de soare, dar si in extrasezon cand sunt protejate optim de intemperii, praf si de temperaturile reci. Piscinele moderne impreuna cu accesoriile complementare aduc un plus de valoare oricarei afaceri.