Un serviciu cu greutate - Inchirieri macarale

BUCURESTI - 13 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Logistica/Transport, Retail

Pentru inchirieri macarale este util sa folositi serviciile unei firme cu prestigiu asa cum este cea pe care am vizitat-o zilele trecute pentru a ne convinge ca puteam incheia un contract profitabil pentru ambele parti.


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 276

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 278
{
inchirieri macara

inchirieri macara

 In functie de nevoile dumneavoastra, echipa Dimcea Crane va pune la dispozitie o gama larga de macarale de inchiriat, mai multe informatii disponibile la adresa http://www.inchirieri-macara.ro/ 

Dimcea Crane

Ca dezvoltator in domeniul constructiilor industriale am ales aceasta firma de inchirieri macarale in primul rand pentru diversitatea parcului auto detinut care poate sa ofere utilaje de diferite capacitati in functie de necesarul pe care il avem intr-un anumit moment, pentru ca nu intotdeauna sarcinile care trebuiesc ridicate sau mutate au acelasi neceasar de putere de ridicare. Din acest motiv nu este economic sa facem inchirieri macarale de mare tonaj, atat timp cat putem contracta pentru lucru un utilaj potrivit ca forta de ridicare, costurile fiind evident mult mai mici.

Poate ca va intrebati de ce am ales aceasta firma si mai ales care au fost criteriile dupa care am considerat oportun sa solicitam acest serviciu de inchirieri macarale pentru proiectele pe care le avem. In primul rand pentru o buna parte din timpul de lucru pe care il desfasuram in realizarea unei obiectiv nu ne sunt necesare astfel de operatiuni de ridicare de materiale sau profile pentru realizarea constructiei, drept urmare detinerea unui utilaj propriu ar fi costisitor pentru firma noastra.

Mai apoi, chiar si detinerea unui utilaj implica costuri suplimentare care in aceeasi masura ridica costul final al constructiei, iar noi vrem sa fim competitivi. In plus, am avut sansa de a purta o discutie cu administratorul firmei de inchirieri macarale care ne-a explicat ca: „O astfel de activitate presupune rigurozitate maxima in instruirea personalului care deserveste utilajul si in acelasi timp verificari periodice a starii tehnice a masinilor pe care le folosim. Siguranta este criteriul zilnic dupa care lucram pentru ca vrem ca toata lumea sa fie multumita la finalul fiecarei zile”.

Fara indoaiala ca sunt cuvinte simple si atat de clare, care arata ca preocuparea in acest domeniu este esentiala atat pentru prestatorul de servicii de inchirieri macarale, cat mai ales pentru cel care solicita acest serviciu. Prin urmare nu exista motive serioase de a incarca activitatea si mai ales raspunderea firmei pe care o detineti cu aceasta activitatea temporara atat timp cat puteti apela cu incredere la un serviciu profesionist care ofera inchirieri macarale.

La finalul zilei, asa cum spunea si administratorul, sau la finalul unei etape de lucru ori a unui proiect, se poate spune ca prin inchirieri macarale ca serviciu profesionist contractat ati putut finaliza in siguranta si poate mult mai rapid sarcinile pentru care v-ati angajat, iar de aici profitul si recunoasterea dumneavoastra ca firma in domeniu nu vor intarzia sa apara.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-online/un-serviciu-cu-greutate-inchirieri-macarale