Creatopy anunță recrutarea lui Bogdan Carlescu în rolul de Vicepreședinte de Marketing

Oradea - 22 martie 2022

Comunicat tip Administrativ / Management in IT&C

Noul rol este un pas cheie spre construirea unei echipe globale de marketing care să reflecte orientarea companiei Creatopy către clienții business.

Bogdan Carlescu, noul vicepreședinte de marketing la Creatopy

Bogdan Carlescu, noul vicepreședinte de marketing la Creatopy

 Este un moment special pentru Creatopy, și mă bucur să mă alătur acum companiei, dat fiind finalizarea procesului de rebranding și ambiției de a revoluționa industria globală de advertising. Aștept cu nerăbdare să contribui cu experiența mea, să conduc strategiile de lansare pe piață și să ajut companiile să devină mai eficiente în eforturile lor de publicitate. 

Bogdan Carlescu, Vicepresedinte de Marketing la Creatopy

Compania orădeană Creatopy, care dezvoltă o platformă de design pentru advertising digital, anunță angajarea lui Bogdan Carlescu în funcția de Vicepreședinte de Marketing. Prin acest nou rol, Carlescu va prelua coordonarea activităților globale de marketing, ajutând Creatopy să devină lider în spațiul de management creativ.

Lucrând de la biroul din Oradea, România, Bogdan Carlescu va fi responsabil cu activitățile globale de marketing ale Creatopy, orchestrând strategiei de comunicare a produsului în industria de advertising. El va raporta Teodorei Cîrdei, Chief Operating Officer al Creatopy.

Carlescu are peste 15 ani de experiență în roluri de dezvoltare de produse software, marketing, și vânzări, lucrând pentru diverși furnizori din industria SaaS (software as a service—software ca serviciu). Rolul său anterior de Director de Product Marketing la Bitdefender a fost esențial pentru strategia de afaceri, unde a condus mai multe lansări de produse și campanii de marketing de succes, amplificând expansiunea Bitdefender pe piața globală de securitate cibernetică.

Gabriel Ciordas, fondator și CEO Creatopy, a declarat: „Aducerea lui Bogdan la Creatopy face parte din strategia de a consolida un principiu care a stat la baza produsului nostru, și anume o abordare axată pe client. Experiența sa în marketingul de produs în cadrul organizațiilor globale business-to-business va fi de neprețuit pentru organizația noastră, pe măsură ce creștem la nivel mondial pentru a deveni platforma de automatizare creativă preferată de industria de advertising. Are un istoric impresionant de a construi campanii de marketing de mare performanță, cu rezultate remarcabile în afaceri, așa că suntem încântați să-l avem în echipă.”

Despre Creatopy

Creatopy este o platformă de design pentru advertising digital, care ajută companiile să personalizeze, să automatizeze și să extindă producția și livrarea de publicitate la scară globală.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creatopy/creatopy-anunta-recrutarea-lui-bogdan-carlescu-in-rolul-de-vicepresedinte-de-marketing1