CREDIT TEAM 38 si CREDIT TEAM 39

BUCURESTI - 27 martie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

CREDIT TEAM anunta deschiderea a doua noi sucursale, la Resita si Sibiu, astfel incat numarul agentiilor din reteaua CREDIT TEAM se ridica la 39.

Incepand cu data de 24 martie a.c., CREDIT TEAM a intrat pe piata serviciilor din Resita, ca primul broker de credite din zona. In cazul orasului Sibiu vorbim deja despre cea de-a doua agentie CREDIT TEAM.
In conditiile in care valoarea pietei de brokeraj se situeaza in jurul a 35 de milioane EUR pentru Resita si releva un potential de 50 de milioane EUR pentru Sibiu, anticipam ca volumul intermediat de CREDIT TEAM Resita si CREDIT TEAM Sibiu 2 va fi de peste 1,8 milioane EUR, in intervalul aprilie-iunie 2008. “Estimam ca vom acorda consultanta pentru 2/3 din populatia activa a acestor orase, in cursul anului 2008” declara Florinela Mares, Director General CREDIT TEAM.

Despre Credit Team

CREDIT TEAM este unul dintre principalii competitori de pe piata brokerajului de credite. Companie cu capital integral romanesc, extinsa la nivel national, CREDIT TEAM a consiliat, in cursul anului 2007, peste 10.000 de clienti in alegerea tipului potrivit de finantare. Pentru informatii suplimentare privind activitatea si date de contact, va invitam sa accesati site-ul companiei - www.creditteam.ro.


Roxana Gavrila - Communication Manager CREDIT TEAM
Tel./Fax: 021 317 80 05 / 06

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/credit-team/credit-team-38-si-credit-team-39