Credit Team îşi anunţă intrarea pe piaţa brokerajului bancar

BUCURESTI - 7 februarie 2007

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Credit Team îşi face cunoscută prezenţa pe piaţa brokerajului bancar din România, marcând acest moment prin participarea la primul Târg Virtual de Francize din România, deschis pe 5 februarie a.c. Momentul coincide, totodată, cu deschiderea primei sucursale Credit Team, Credit Team Craiova.

Credit Team îşi propune să familiarizeze publicul român cu accepţiunea corectă a noţiunilor de consiliere financiară şi intermediere în obţinerea de credite bancare. Echipa Credit Team este formată din profesionişti care promovează valorile corectitudinii şi performanţei. Aceste principii vor ghida întreaga activitate a sucursalelor Credit Team şi a agenţiilor cărora li se va acorda statutul de francizat Credit Team. Întrucât există cerere pentru astfel de servicii pe piaţa din România, Credit Team îşi va lega ascensiunea de dezvoltarea sistemului de franciză. Prezenţa la Târgul Virtual de Francize constituie primul pas spre abordarea publică a acestui proces.

Despre Credit Team

Credit Team este o companie recent înfiinţată, a cărei activitate se centrează pe ideea oferirii soluţiilor rapide de finanţare. Partenerii Credit Team sunt instituţii bancare reprezentative din România.
Pentru detalii despre activitatea şi franciza Credit Team, vă invităm să accesaţi site-ul companiei, www.creditteam.ro, precum şi secţiunea alocată Credit Team în cadrul Romanian Virtual Franchise Exhibition 2007(www.vfe.ro).

Roxana GAVRILĂ
Marketing & PR Manager
021.337.26.70
0751.150.596