Boem Club si-a extins serviciile prin oferta de lectii de vioara

BUCURESTI - 4 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Odata cu inceperea noului an, Boem Club (boemclub.ro) primul club care ofera lectii de muzica amatorilor de muzica de toate varstele, si-a extins activitatea in domeniul cultural prin adaugarea de noi servicii. Pe langa lectiile de canto, chitara si pian, deja existente in oferta Boem Club, odata cu luna ianuarie, clubul muzical ofera lectii de vioara sustinute de profesionisti, in aceeasi atmosfera prietenoasa si calda cu care si-a obisnuit deja cursantii.


“Includerea lectiilor de vioara in serviciile noastre reprezinta o initiativa indrazneata si totodata o provocare pentru noi, deoarece sunt mai putin populare printre cei care doresc sa invete sa cante la un instrument. Cu toate acestea, consideram ca vioara, regina instrumentelor, nu trebuie sa lipseasca din oferta noastra muzicala, ea stabilind un standard de stil si profesionalism in acest domeniu, cu atat mai mult cu cat Boem Club isi asuma rolul de deschizator de drumuri pe piata celor care au ca hobby muzica in general si cantatul la un instrument in particular”, afirma Lucian Atanasoae, Marketing Manager al Boem Club.

Pe langa oferta de lectii de cantat la instrumente muzicale, Boem Club organizeaza saptamanal workshop-uri de teoria muzicii si de istoria muzicii, sustinute separat pentru adulti si pentru copii. Cursantii pot sa combine lectiile de instrument cu lectii de teoria si de istoria muzicii, putandu-si crea astfel o viziune mai ampla despre muzica, sau pot alege sa participe fie la cursuri de chitara, pian, canto vioara, fie la cursuri de istoria muzicii si teoria muzicii, pentru cei care doresc doar insusirea unor notiuni teoretice despre muzica.

Lectiile de instrument fiind individuale, cursantii Boem Club au posibilitatea de a alege stilul de muzica care ii reprezinta, care le este mai apropiat si pe care doresc sa il aprofundeze, fie ca este vorba despre muzica clasica, jazz, pop, flamenco, muzica populara, etc.

Pentru viitorul apropiat, Boem Club pregateste lansarea unor noi servicii muzicale, cum ar fi lectiile de violoncel, lectiile de saxofon, flaut, nai si muzica de camera.

Bucuresti, 4 ianuarie 2010

Despre CRID ARTS&ENTERTAINMENT

Http://www.boemclub.ro
Cristina Ionescu
Asistent PR
Boem Club
cristina.ionescu@boemclub.ro
cristina.ionescu@boemclub.ro