Oportunitatile si obstacolele industriei ospitalitatii in 2007/2008
BUCURESTI - 14 mai 2007
Comunicat tip General in Afaceri
Revista Hotel Restaurant Bar Expert (HRB Expert) organizeaza joi, 17 mai, cea de a doua editie a Conferintei HRB expert - Forumul Industriei Ospitalitatii la Novotel Bucarest City Centre, avand ca tema “Oportunitatile si obstacolele industriei ospitalitatii in 2007/2008”.

Conferinta reuneste factori de decizie din locatii din industria ospitalitatii, firme de productie si importatori de produse alimentare si nealimentare, firme producatoare si importatoare de utilaje profesionale, echipamente si tehnologii, firme prestatoare de servicii dedicate pietei HoReCa si agentii de cercetare a pietei.
Evenimentul trateaza teme de actualitate si tendinte in aceste domenii, structurate pe seminarii si grupuri de lucru.
Situatia industriei ospitalitatii in Romania prezentata de Lucia Nora Morariu, Secretar de Stat in Ministerul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale.
O privire globala asupra anului 2007, prezentata de Prof. Dr. Alexander Bergmann, decan emerit al HEC-UNIL.
Antreprenoriat in industria ospitalitatii: “Este posibila lansarea unui nou brand in food service?” este intrebarea la care va raspunde Remy Walbaum, antreprenor de succes in horeca si in alte industrii si fondatorul incubatorului de intreprinderi Create Switzerland.
De asemenea, se va vorbi despre eficienta unor studii de cercetare in dezvoltarea locatiei (Galina Chicu – MEMRB). Despre fidelizarea clientilor va vorbi un renumit professor in domeniu, Prof. Dr. Stowe Shoemaker, Conrad N. Hilton College din Houston. Şi nu in ultimul rand, participantii vor afla ce poate fi tangibil sau intangibil in industria ospitalitatii de la Dr. Ray Iunius, Deputy General Director la Ecole Hoteliere de Lausanne, una dintre cele mai importante scoli de profil din lume.
In cadrul workshopurilor Conferintei se va dezbate subiectul resurselor umane in industria ospitalitatii, insistandu-se in special asupra provocarilor actuale. Valoarea adaugata prin tehnologie, optimizarea solutiilor de management precum si marketing-ul industriei ospitalitatii vor completa lista topicelor tratate la aceste workshopuri.
Cu aceasta ocazie HRB expert va acorda 5 categorii de premii pentru industria HoReCa din Romania: Hotel, Restaurant, Bar, Firma de catering/Pizzerie si Personalitatea anului.
Conferinta HRB Expert – Forumul Industriei Ospitalitatii este la a doua editie. Prima editie a reunit 120 de participanti; conform unui chestionar realizat imediat dupa eveniment, 73% dintre participanti au apreciat ca fiind foarte interesante subiectele tratate in cadrul conferintei.
Evenimentul este sustinut de Trend Hospitality Consulting and Management in calitate de partener si de Julius Meinl, Cramele Halewood, Epson, Howard Johnson, Grants, Holdmann si Micros Fidelio in calitate de Sponsori, dar si de Novotel care este gazda evenimentului. Parteneri media sunt Smart Financial si Comunicatedepresa.ro
Despre Revista Progresive
Hotel Restaurant Bar expert este o revista business-to-business, aparuta acum 7 ani. Publicatia se adreseaza profesionistilor din industria ospitalitatii. Are un tiraj de 15.000 de exemplare si se distribuie gratuit la nivel national, fiind auditata BRAT.
Mai multe informatii se pot obtine la telefon: + 4 021 321 76 31; 323 50 55.
[email protected]
- REVISTA PROGRESIVE
-
Pagina contact: Contact TRADE MEDIA SOLUTIONS