criosauna    

Comunicate de presa si evenimente pe tema criosauna

 • criosauna. Centrul Salus

  criosauna

  Bucuresti - 10 July 2018

  Comunicat de Salus Sport SRL

  Momentele de dupa sport sunt foarte placute, dar pot genera si stari de disconfort, concretizate prin contracturi musculare, febra musculara, traumatisme acute sau cronice. Daca practici un sport de performanta, ai nevoi speciale, trebuie sa fii p ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sport , remodelare corporala , criosauna , centrul salus

 • criosauna

  Iasi, Iasi - 22 February 2010

  Comunicat de Kubitech S.R.L.

  ... criosauna “SPACE CABIN”® – un echipament criogenic de îngrijire corporală (ce ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre criosauna

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul criosauna.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la criosauna. Informatiile despre criosauna cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul criosauna, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la criosauna, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.