Tractări auto București prin Cris Power Logistic SRL

BUCURESTI - 3 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Logistica/Transport

Live site

Conform statisticilor, numărul românilor plecați în stăinătate, fie la muncă, fie la studiu, este de ordinul milioanelor.
Datorită acestei situații au existat mai multe urmări bune sau mai putin bune.
De asemenea, au luat naștere ori s-au dezvoltat anumite servicii oferite către client. Unul dintre aceste servicii este cel de tractări auto în cazul în care mașina se defectează și nu e nimeni cunoscut cu dumneavoastră sau în preajmă care să vă poate ajuta.

Tractari auto Bucuresti prin Cris Power Logistic SRL

Multe mașini sunt aduse din străinătate. O modalitate foarte la îndemână de a transporta acasă un autovehicul este cu o platformă auto, apelând la o firmă de profil de oriunde din țară. Spre exemplu, dacă locuiți în capitală sau în proximitatea acesteia și vă vine în gând tractari auto Bucuresti, atunci ați găsit soluția.

Ceea ce trebuie să știți, este că o companie cu acest profil se poate deplasa după dvs. și în restul țării, trebuie numai să discutați condițiile și putem trimite după dvs. autospeciale de ultima generație pentru a ajunge în siguranță.

De asemenea pentru numeroasele persoane care pleacă în concediu în Bulgaria, Grecia, Turcia vă putem ajuta cu repatrierea autovehiculului dvs.

Situațiile aparte sunt cel tractări e în care mașina prezintă defecțiuni și este necesară folosirea unor echipamente suplimentare, spre exemplu mașinile care au probleme la sistemul de rulare sau de direcție, cutia de viteze automată blocată, lipsă chei etc. și este necesar să se utilizeze o autospecială de tractari dotata cu macara.

De asemenea, trebuie specificat că tarifele variază și în funcție de momentul din zi în care este solicitată intervenția. Tractările solicitate pe timp de noapte sunt negociate în funcție de distanța la care se face deplasarea.

Să nu pierdem din vedere faptul că pe drumurile noastre nu circulă doar autoturisme mici, ci și utilaje sau vehicule de transport care prestează anumite servicii sau deservesc diferite instituții.

Nici acești conducători auto nu greșesc dacă se orientează către o companie de tractari auto Bucuresti, cum este Cris Power Logistic SRL, deoarece serviciile unei astfel de firme îi vizează și pe ei.

Dispunem de autospeciale destinate transportului de utilaje, stivuitoare, dube de marfă, adică transport utilaje, auto și echipamente agricole, de construcții și industriale.

Prin urmare, autospeciale sunt pregătite să intervină în ajutorul dumneavoastră și să vă scape din situații neplăcute, zi sau noapte. Dacă ați întâmpinat neplăceri de acest gen este bine să știți unde să apelați astfel încât să vă rezolvați cât mai repede și eficient problema.

Despre Cris Power Logistic SRL

Cris Power Logistic SRL Bucuresti ofera servicii de tractari auto in Bucuresti, intern (in Romania) si international la cele mai mici preturi de pe piata.
Oferim si servicii de asistenta rutiera.
Dispeceratul nostru de tractari auto este disponibil non-stop.
Avem in dotare si un service mobil, precum si o macara (se poate inchiria).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cris-power-logistic-srl/tractari-auto-bucuresti-prin-cris-power-logistic-srl