Ortodontia invizibila - APARAT DENTAR INVIZIBIL Orthocaps

BUCURESTI - 27 ianuarie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate

Cris Smile introduce in premiera in Romania APARATUL DENTAR INVIZIBIL ORTHOCAPS!
(R)evoluţia în ortodonţie!
Aparatul dentar invizibil Orthocaps bazat pe alignere este produs in Germania, in baza unor amprente dentare efectuate de catre medicii ortodonti CRIS SMILE, special pentru fiecare pacient in parte!

APARAT DENTAR INVIZIBIL ORTHOCAPS

APARAT DENTAR INVIZIBIL ORTHOCAPS

 Vă putem oferi un zâmbetul pe care-l doriţi! (R)evoluţia în ortodonţie 

Dr. Cristina Munteanu - Cris Smile

Cris Smile lanseaza in premiera pe piata stomatologica din Romania aparatul dentar invizibil Orthocaps, bazat pe alignere. Comparativ cu celelalte aparate dentare invizibile bazate pe acelasi sistem de alignere, Orthocaps vine in intampinarea cerintelor si nevoilor dumneavoastra cu cateva avantaje:

- doua tipuri de alignere: una pentru zi absolut invizibila ce are ca rol de baza mentinerea danturii duumneavoastra, dar si indreptarea acestora, si una putin mai rigida ce are ca rol indreptarea dintilor dumneavoastra! Avantajul sistemului Orthocaps, este ca fata de concurentii sai, datorita acestor doua tipuri de alignere, perioada tratamentului ortodontic este redusa cu aproximativ 20%

- Cost redus comparativ cu celelate variante de aparate dentare INVIZIBILE, bazate pe alignere.

Sistemul ORTHOCAPS este foarte simplu si eficace.

Echipa Orthocaps de specialisti internationali, produc aparatul dentar ORTHOCAPS special pentru dumneavoastra, si va asista impreuna cu medicii Cris Smile pe tot parcursul tratamentului.

Alignerele Orthocaps sunt adaptate periodic. Veti purta fiecare set pentru o perioadă de trei săptămâni. La fiecare trei săptămâni, veţi avea o intalnire cu ortodontul dvs. pentru a determina cat de bine functioneaza  tratamentul dvs. În acest moment se poate să primiţi alignere noi, în funcţie de progresele înregistrate de corecţie. La fiecare trei săptămâni este o altă oportunitate de a vedea cât de departe ati ajuns. Dintii sunt corectati treptat, cu cate un set de alignere la fiecare etapa.

Materialele sintetice 100% compatibile cu organismul uman, pentru alignere dvs., sunt selectate cu atenţie la fiecare etapă de tratament. Prin purtarea alignerelor orthocaps cel puţin 20 de ore pe zi, vă asiguram o corectare usoara a dintilor.

Tratamentul de la A la ZTratamentul în 3 săptămâni, pe etape:

Pasul 1: Consultarea

Atunci când alegeţi orthocaps, medicul nostru ortodont va sta cu dvs si va va explica planul de tratament personalizat TwinAligner ® în detaliu. El va lua apoi o amprenta a dintilor.

Pasul 2: Digitalizarea

Ca parte a tratamentului dumneavoastră Orthocaps, vor fi create versiuni computerizate ale amprentelor dvs dentare, fotografiilor şi investigatiilor radiologice. Acest lucru trebuie făcut cu foarte mare precizie pentru a face posibil urmatorul pas.

Pasul 3: Planificarea

Digitalizarea precisa şi evaluarea datelor dumneavoastră, ne permite să se prevadă cu exactitate rezultatul tratamentului dumneavoastra Orthocaps.

Pasul 4: Determinarea specificaţiilor tehnice

Expertii Orthocaps colaboreaza cu medicul nostru ortodont pentru a stabili ce materiale trebuiesc utilizate pentru fabricarea hardCAPS si alignerelor softCAPS. Obiectivele tratamentului pot fi atunci stabilite cu precizie mai mare.

Pasul 5: Fabricarea

Odată ce materialele au fost stabilite, laboratorul Orthocaps începe fabricarea alignerelor dumneavoastră. Alignerele dvs. sunt fabricate în Germania de către specialiştii Orthocaps.

Pasul 6: Livrarea

Alignerele dvs. sunt trimise direct la cabinetul nostru. Tot ce trebuie să faceţi este să veniti la o întâlnire imediat pentru a le monta.

Pasul 7: Montarea

Medicul ortodont va monteaza alignerele dvs. orthocaps. El va verifica cu atenţie poziţia lor la fiecare etapă de tratament.

Ati terminat tratamentul. Felicitari!

Ati purtat toata seria de alignere, tratamentul este complet, dintii dvs. sunt aliniati, iar zambetul dvs. de invidiat este cel mult visat!

Pentru mai multe detalii va rugam vizitati http://www.orthocaps.com