Cristallini a desemnat castigatoarea concursului “Fidelity Card”

BUCURESTI - 17 august 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Magazinul online de rochii de seara Cristallini Boutique si-a desemnat castigatoarea concursului “Fidelity Card”.

imagine cristallini concurs

imagine cristallini concurs

 Le multumim clientelor noastre pentru ca ne-au ajutat sa descoperim impreuna rochiile lor preferate. Promitem sa aducem in fiecare sezon tinutele care le fac cu adevarat sa se simta deosebite.  

Alina Orzan, CEO Cristallini Boutique

Fericita castigatoare se numeste Deacu Ruxandra Corina care s-a inscris in concurs purtand o rochie cocktail cumparata de la Cristallini. Ea va primi din partea magazinului o rochie de seara din noua colectie impreuna cu cardul de fidelitate Cristallini.   

Cristallini Boutique multumeste tuturor celor peste 900 de participante la concursul “Fidelity Card”, ocazie cu care le invita sa intre in posesia cardului de fidelitate Cristallini prin care vor beneficia de o reducere permanenta de 10% pentru fiecare rochie cumparata si vor afla primele de noutatile si reducerile de la Cristallini.

Pentru a intra in concurs participantele trebuiau sa publice pe pagina de Facebook Cristallini o poza in care purtau o rochie cumparata de la Cristallini sau sa-si aleaga rochia lor preferata de la Cristallini.

Toate participantele vor primi un email in care vor afla mai multe detalii despre cum pot intra in posesia cardului.  

Despre Cristallini Boutique

Cristallini Boutique este un magazin multibrand, importator si distribuitor autorizat care pune la dispozitia doamnelor si domnisoarelor rochii de seara, rochii de ocazie, rochii de mireasa, rochii de cocktail , rochii de club, incaltaminte eleganta si accesorii pentru evenimente si momente speciale.