Cristallini a intrat in reteaua de marketing afiliat 2Parale

BUCURESTI - 11 august 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Incepand de astazi magazinul online de rochii de seara Cristallini Boutique se alatura retelei de marketing afiliat 2Parale.

Cristallini a intrat in reteaua de marketing afiliat 2Parale
 Suntem siguri ca aceasta colaborare va fi un real succes, avand in vedere avantajele oferite de Cristallini Boutique afiliatilor si reputatia retelei de marketing afiliat 2Parale. Speram sa gasim impreuna cele mai bune solutii si pentru clientele noastre 

Alina Orzan, CEO Cristallini

 

Cristallini vine in intampinarea afiliatilor cu o gama larga de instrumente de promovare, cum ar fi bannere, advertoriale, reclame si link-uri text actualizate permanent in functie de campaniile desfasurate si un catalog de peste 500 de produse din categoriile de rochii de seara, rochii de ocazie sau rochii cocktail.  

 

Cristallini pune la dispozitia afiliatilor doua tipuri de campanii: o campanie de „vanzari” prin care ofera un comision de 4% din valoarea totala a comenzii si o perioada de recurenta de 30 de zile si campanii de „lead”, prin care ofera recompense afiliatilor care aduc vizitatori in magazinul Cristallini.

 

Mai multe detalii despre campanie si beneficiile oferite de Cristallini afiliatilor se gasesc pe blogul nostru si pe site-ul 2Parale.  

Despre Cristallini Boutique

Despre Cristallini Boutique
Cristallini Boutique este un magazin multibrand, importator si distribuitor autorizat care pune la dispozitia doamnelor si domnisoarelor rochii de seara, rochii de ocazie, rochii de mireasa, rochii de cocktail , rochii de club, incaltaminte eleganta si accesorii pentru evenimente si momente speciale.