Cristallini Boutique lanseaza campania de reduceri

BUCURESTI - 18 octombrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Internet

Magazinul online de rochii de seara Cristallini Boutique lanseaza campania de reduceri de toamna.

cristallini_rochii_de_seara

cristallini_rochii_de_seara

 Prin aceasta campanie dorim sa ne surprindem placut clientele cu preturi speciale la rochiile pe care si le-au dorit, dar nu au avut posibilitatea sa le poarte pana acum  

A declarat Alina Orzan, CEO Cristallini Boutique

 

Cristallini Boutique isi intampina vizitatoarele cu reduceri de pana la 60% la rochii de seara, rochii de cocktail  si rochii couture  din colectiile 2011.

 

Doamnele si domnisoarele care participa la un eveniment special in aceasta perioada si vor sa se simta deosebite si admirate intr-o rochie de seara de la Cristallini Boutique se vor bucura de rochii la preturi speciale, incepand de la 500 lei.

 

Cu aceasta ocazie invitam clientele noastre sa viziteze zilnic magazinul online www.cristallini.ro  pentru a descoperi cele mai noi promotii la rochiile lor preferate.

Despre Cristallini Boutique

Cristallini Boutique este un magazin multibrand, importator si distribuitor autorizat care pune la dispozitia doamnelor si domnisoarelor rochii de seara, rochii de ocazie, rochii de mireasa, rochii de cocktail , rochii de club, incaltaminte eleganta si accesorii pentru evenimente si momente speciale.