Cristallini lanseaza Limited Edition by Cristallini

BUCURESTI - 19 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Limited Edition by Cristallini este prima colectie realizata in atelierul de creatie Cristallini, o colectie exclusivista care cuprinde piese vestimentare din materiale pretioase.

Limited Edition by Cristallini

Limited Edition by Cristallini

Limited Edition by Cristallini este prima colectie realizata in atelierul de creatie Cristallini, o colectie exclusivista care cuprinde piese vestimentare din materiale pretioase. Dedicata femeilor ce pretuiesc naturaletea, Limited Edition by Cristallini propune rochii cu personalitate, care “stiu” ca fiecare femeie este unica in felul ei.

Piesele vestimentare ale acestei prime colectii sunt caracterizate prin calitatea materialelor folosite, atentia acordata finisajelor si versatilitate stilistica.

Limited Edition by Cristallini va incanta iubitoarele de moda prin usurinta cu care se poate metamorfoza - piese ce pot fi purtate pe tot parcursul zilei, iar seara, doar prin schimbrea accesoriilor si a pantofilor, se transforma in tinute de seara. Rochii cambrate, ideale pentru birou, accesorizate cu piele, cu care nu dai niciodata gres nici la o iesire in oras. Rochii vaporoase, cu linii romantice, si rochii care se muleaza senzual pe corp, avand linii moderne.

Daca am descrie aceasta colectie pe scurt ar fi: sofisticat de simpla!

“Limitele” editiei sunt, in primul rand, numarul produselor: unele sunt unice, altele sunt in numar mic si fiecare se diferentiaza printr-un minim detaliu. Dar intrebuintarea lor este nelimitata! Destul de sofisticate incat sa le porti la o nunta, la un botez, destul de ingenue incat sa poata insoti o adolescenta la un bal. Altele, din contra, exprima un cumul de senzualitate, feminitate, incredere in sine, eleganta, putere si mister ...