Vizita oficiala a Amabasadei SUA la Centrul de Autism "Surasul Albastru"

Iasi - 26 septembrie 2014

Comunicat tip General in ONG, Politic, Social

Astăzi, 26 septembrie, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Excelenta Sa domnul Dean Thompsons si sotia sa, doamna Jean Thompson , au vizitat, la Iasi, Centrul Multifunctional de Servicii Sociale Comunitare pentru copii cu dizabilitati "Surâsul Albastru", la invitatia doamnei deputat Cristina Nichita , fondatoarea Asociatiei "Surâsul Albastru".

Interesul pentru acest centru este explicabil data fiind preocuparea doamnei Jean Thompson, specialista in copilaria timpurie si in copilăria cu întârziere in dezvoltare si dizabilitati, in special a copiilor diagnosticati cu autism. Cei doi oaspeti s-au întâlnit cu copiii si au apreciat programele urmate de specialistii Centrului, manifestandu-si intentia de a sustine Surâsul Albastru, atât din punct de vedere social, cat si financiar.

A fost o întâlnire exceptionala cu doua persoane exceptionale, care ne-au dovedit încă o data - daca mai era nevoie - ca un copil, indiferent de dotările lui native, este si trebuie sa fie întotdeauna centrul Galaxiei de preocupari ale adultilor.

Următoarea întâlnire cu doamna deputat Cristina Nichita a fost stabilita la jumătatea lunii octombrie.

 

Biroul de Presă

Cabinet Cristina NICHITA