48 ore vanzari de croaziere la superpromotie!!

BUCURESTI - 16 ianuarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Turism

Incepand de azi, luni, 16 ianuarie, Croaziere.net lanseaza Capania 48 de ore vanzari croaziere. Pentru rezervarile efectuate in acest rastimp cei interesati pot rezerva o croaziera de 8 zile cu destinatia Mediterana Centrala, de Vest sau de Est, fiordurile Norvegiene si insulele britanice, Scandinavia si Capitalele Baltice.

 48 de ore de vanzari croaziere la tarife incredibil de accesibile! 

I.B.

Incepand de azi ,luni 16 ianuarie Croaziere.net lanseaza Capania 48 de ore vanzari croaziere. Pentru rezervarile efectuate in acest rastimp cei interesati pot rezerva o croaziera de 8 zile cu destinatia Mediterana Centrala, de Vest sau de Est, fiordurile Norvegiene si insulele britanice, Scandinavia si Capitalele Baltice.

Respectivele promotii se lanseaza in colaborare cu linia de croaziera MSC Cruises si tarifele pornesc de la 395 euro pentru o cabina interiaora de 2 persoane la care se adauga taxele portuare. Asadar doar pe parcursul celor 2 zile aveti ocazia sa achizitionati o vacanta de vis la bordul celor mai noi si luxoase vase ala MSC, la tarife ce sfideaza orice concurenta.

Va asteptam cu drag!

Echipa Croaziere.net

Despre Croaziere.net

Croaziere.net by Office Travel, agentie - lider pe piata croazierelor din Romania a fost Infiintata in 2005 la Cluj Napoca ca agentie specializata in promovarea si vanzarea croazierelor in piata romaneasca. Agentia a devenit in scurt timp un nume de referinta in materie. Agentia este partenera directa a peste 20 linii de croaziera celebre (Carnival Cruise Line, Holland America Line, Norwegian Cruise Line, MSC Cruises, Pullmantur Cruises, Cunard, Windstar Cruises, P & O Cruises, Star Cruises, Royal Caribbean International, Azamara Club Cruises, Celebrity Cruises, Costa Cruises, Hurtigruten, Yachts of Seabourn, Princess Cruises, Easy Cruise, Regent Seven Seas Cruise Line, AMA Waterways, Luftner Cruises, Oceania Cruises). Ca recunoastere a seriozitatii si profesionalimului de care da dovada, agentia a fost acreditata de catre Cruise Lines International Association, Association of Cruise Experts, Seatrade si European Cruise Council ca agentie specializata in vanzarea croazierelor, fiind si singura din Romania in acest sens.
De asemenea agentia are inrolati 2 angajati la un Master Profesional de 6 ani (in anul 3 actualmente) la CLIA Academy USA. Anual agentia organizeaza seminarul international „Cruises in Dracula’s Land” (ajuns deja la a IV a editie), seminar la care conferentiaza invitati de marca din industrie gen rectorul CLIA Academy, manageri internationali de vanzari sau de marketing ai liniilor de croaziera, etc.